Family Dinner Outing

Throwback jelah walaupun entri dah basi 2minggu lepas....Malam minggu dinner kat PappaRich  Gadong. PappaRich, nice environment cukup santai dan selesa untuk family. Kena pilih tempat yang selesa terutama untuk family takkan nak bawak family kat cafe pulak....tak sesuai langsung.. Family NO1 segala2nya.

As usual, bila dah berada kat PappaRich nak order kena tulis sendiri....kertas disediakan kat tepi meja just letak nombor dish..nak mintak tambah nak mintak kurang kat dish korang pilih pun boleh letak je korang nak apa......for mine personality, its nice service tak kelam kabut pilih...belak lelama buku menu sukaati berapa lama korang nak.
PappaRich
so nice......good job PappaRich. Daebak!!!!!
bieaz
after that, sempat juga beli Batman playstation...My Bro still kaki gaming......