Eid Celebration

Dah lama tak update blog konon macam sibuk sangat padahal malas, lately rajin kat instagram je.....

Okey2 selamat hari raya untuk korang semua dimana je korang berada walaupun lambat nak wishes daripada takdo...

Now pasal raya as usual.. bila tiba raya nak kena kemas nasib takde banyak sangat nak dikemas.

bieaz
bieaz
lovely.....home sweet home
bieaz
Pagi raya ziarah pusara atok kat Bukit Sawat then baru pi gerak ziarah pusara nenek dan abang kat Pengkalan Batu...
bieaz
Sekarang openhouse semakin banyak diadakan dah makin glamor dah. Nie sebelum nak pi openhouse ada 3buah openhouse kitorang nak pi terjah.
bieaz
Dekat 2minggu nak raya sampul duit raya design ciptaan sendiri siap dicetak oleh pengkilang pencetak kat Jerudong. Nak juga sampul duit sendiri berhad. As usual duit raya untuk saudara mara dan kangkawan.