Award Ke '83' Aku

Salam semuanya..
Aku terharu, teruja.. rasa nak nangis pun ada pasal aku dapat award tak pernah putus2..
Dijadikan cerita,
masa aku mula2 blogging aku memang taktau apa2. Aku blogging setakat suka2 memang buta blogging langsung..
pastu,ada blogger beri aku award taim tue memang aku blur giler!!
dalam hati siap kata "apasal beri aku award dahlah gambar ciput" dasar aku duduk zaman batu betul. Kena juga aku view blog tu. Stating tu baru aku tau!! pengalaman mengajar segalanya

papepon tengkiu kat korang semua!!Award ke 83 dari INDONESIA..
Tengkiu WILLYO ALSYAH. Nak view blog willyo klik sini..
Lastly, HAPPY BLOGGING SEMUANYA... SELAMAT BERSAHUR (^^,)

13 comments:

  1. takniah Bie..
    sudah banyak dah award Bie
    bole dianggap international dah Bie nie

    syabassss
    pertahankannya Bie

    ReplyDelete
  2. Congate Bie..
    hebat dah 83 award ^_^ aq satu pn belum penah dapat

    ReplyDelete
  3. Hai BIE...
    Salam perkenalan
    Awak memang blogger hebat dah kumpul 83 award. Semoga bertambah ceria dan cool di ramadhan ini.

    ReplyDelete
  4. wow ...83 awards?
    semangat ngeblognya Bie.
    salam, met puasa juga.

    ReplyDelete
  5. @akbar->sama2..
    ah!! international tu xla biasa2 ja

    @nurulnani->sama2.. nnti da award Bie kasi erk..

    @cikgu zailani->slm pkenalan gak cikgu..
    cikgu gak smiga ceria gak

    @narti->oke.. akak gak smagat blogging ya
    mat puasa kmbali..

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan buat anda..

    juga..

    salam ramadhan..

    semoga anda happy selalu..

    ReplyDelete
  7. ehh...salam kemerdekaan la...hikhik

    ReplyDelete
  8. Best la dapat award. Yang kita ni bukan nak dapat award pun. Masuk ward ada la.. hehe

    ReplyDelete
  9. @Cik amy Sensei->slm ramdhan kembali heheh wah ktinglan plak slm kemerdekaan gak ahaha... (^^,)

    @Mohd Hazri->heheh.... la masuk ward nape?? nnti aq pi jengah Blog wak pasal ape... hehehe busybody jap ahaha

    ReplyDelete
  10. @mybreakfastclub-> selamat bpuasa gak
    slm kenal kembali (^^,)

    ReplyDelete