Mom's Birthday

Wah....!(First Saying) sebab lama tak update belog..haah nak kata takde masa tak masuk akal sejujurnya MALAS yup..yup..its right! Sebab jenuh nak punggah gambar sent dekat laptop.
Letih! alasan lebih...haha
SO,

Bebalik pada entri. Birthday my mom telah pun berlalu, as usual, celebrating ini kena buat merupakan salah satu keutamaan kami sekeluarga.
We did it! Dekat Le Taj Restaurant Qlap suasana agak sesuai dengan jiwa my mom mahukan privacy and took private room for her.

Le Taj Restaurant
Le Taj Restaurant
The best places ever..
Lastly, LOVE you mom......

6 comments:

  1. Assalamualaikum Bie,

    hehehe...sama lah kita ek...bz nak update ( :-D ) ..hope all's well with you n family,

    Happy birthday to your mum..may d blessings of Allah SWT be with her always.

    :-)

    ReplyDelete
  2. lame gile tak lepak sini.. hehehe...
    moga bahagia dunia akhirat :)

    ReplyDelete
  3. As salam bie...lama betul yastro x masuk sini kan....apapun selamat hari lahir buat ibu bie....semoga terus sihat dan dirahmati selalu...insyaallah.

    ReplyDelete
  4. Sentiasa ceria bersama family....kipidap bie...:)

    ReplyDelete