Award Tag Dari IJa + Ana-bp86

aku suka.. aku suka.. dapat lagi award!!
Thanx t0 IJA & ANA-BP85

beri aku award tag yang serantak sama pulak tu...
**COPY AWARD UNTUK DI LETAKKAN DI BLOG ANDA [done]
** NYATAKAN 6 FAKTA MENARIK TENTANG PEMBERI AWARD INI
~Memandangkan dua orang yang beri aku award tag so aku kena buat 2 fakta pasal durang bedua

IJA:-
cute + friendly + spoting + laugh alot + suka makan coklat yummy & blog ija beshhh

ANA-BP85:-
friendly + pn suka makan coklat hihih + besh + happy gurl + spoting + Bie suka nengok blog dye
**SETIAP BLOGGER MESTI MENYATAKAN 9FAKTA/HOBI DIRI SENDIRI

suka berkawan laupun pertama kali kenal + love music + tak suka makan coklat & kacang alegik huhuh + surfing + tak pandai makan sayur ahaha + anak manja mama lalala + takut binatang + suka travelling + suka nonton korean movie hik2
**ANDA PERLU MEMILIH 10 PENERIMA AWARD SETERUSNYA

~nama timbangan anda: Bie
~anda seorang yang: mudah berkawan, suka menyekat ahahah...
~insan yang teristimewa: semestinya family
~lagu kesukaan: semua lagu aku suka asal jangan lagu hindustan...
~makanan kesukaan anda: spageti
~sikap yang membuatkan anda stress: tak minta izin pinjam barang, tak menapati waktu, penipu
~warna kesukaan anda: putih
~benda yang mesti ada dalam beg: $ + hp + tisu + ipod nano + pen + business card..
~kali terakhir anda menangis: hurmmmm tak ingat bila hahaha.... aduiiii
^10 blogger:-^
aisha , anatahir , adilatudung , tue , ateh75 , pja ,rishazalia , cengkihali , ixora , mizyana.

9 comments:

  1. Yeayyy...thanks ya...

    Akan sy simpan baik2 di blog!

    ReplyDelete
  2. ekekkee...suka laa...tq uat award 2...ekekeke

    ReplyDelete
  3. Eh? Aku dpt juga?? Tima kaseh!! Akan diusahakan ea...

    ReplyDelete
  4. Bie..terimakasih awardnya.langsung dibungkus dibawa pulang ya...

    ReplyDelete
  5. @Ixora-> welcome (^^,).. ok simpan baik2 erk hik2...

    @ana_bp86->sama2 Bie pn suka kalo ader award kasi2lah kat sini lgi erk (^^,)

    @Faridah ahmad-> aha2.. dapat jugak hik2.. sama2

    @ateh75->sama2 ok bungkus erk jgn x dibungkus hik2..

    ReplyDelete
  6. thx bie!! i luv u mwah2

    sori lmbt ye..kite tlh didatangi sindrom kesedihan waaaa

    tp skrg dh ok hehe

    ReplyDelete
  7. @aisha-> welcme... (^^,) luv u tooooooo.....

    xmgapa lmbat... ahah sindrom ksdihan huhuhu nape hik2 busybody ahaha!!

    alhamdulilah dah k hik2..

    ReplyDelete
  8. nice blog...visit me at http://www.baliguiding.pro.tc

    ReplyDelete
  9. @temoen->thanks 4 visiting... :p

    ReplyDelete