Bakal Tiba

harinya makin dekat...
19 OGOS HARI RABU besday aku excited giler aku nak celebrate
jom kita COUNTDOWN erk



22 comments:

  1. Happy advance birthday sayang..

    ReplyDelete
  2. SELAMAT BIE.AKAK, SUAMI SERTA KELUARGA DOAKAN BIE SIHAT DAN DIMURAHKAN REZEKI.

    MAJU DALAM BIDANG BISNES AMIN.

    LOVE U MUAH..

    ReplyDelete
  3. Advance Hepio BEsday dear..
    takot tlupa ^_^ ehee~

    ReplyDelete
  4. hepy advance birthday dear Bie Azreena..

    ReplyDelete
  5. @Hb_az->TQ.. Dear (^^,)

    @SNK->maceh akak.. heheh amin2x heheh

    @aisumi Chan->TQ dear.. aheheh

    @azrina03.07->TQ ur greeting dear..

    ReplyDelete
  6. Wahhh!!Happy B'day in advanced!
    Long live life!Amin..Mwahhhh!

    ReplyDelete
  7. waaaaaa!!!!!!!!!!!!!


    SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR my freindddddd ....

    sejajar dengan peningkatan usia, moga anda akan lebih tabah dan matang dalam mengharungi pelbagai cabaran....

    moga berjaya dalam semua yang anda usahakan dan bahagia selalu...

    - From Simistri (Malaysia Coin)

    ReplyDelete
  8. @sis ieda->TQ sis... Mwah2~~

    @syling peringatan malaysia-> makaceh

    terharunya aku ucapannya wak (^^,)

    ReplyDelete
  9. Happy birthday Bie, moga makin sukses!

    ReplyDelete
  10. waa....dh rmai y wish lor...huhu
    hepi b'day jgk utk bie =)
    smga pjg umo n mrh rzki slalu k =)

    ReplyDelete
  11. Waa... ramai yg bri ucapan la..

    happy besday to you,
    happy besday to you,

    suk kmi beri hadiahnyer... cantek hadiah y kmi beri!!!!

    Mwax...
    smga brbhagia sllu dgn yg tsyg =)

    ReplyDelete
  12. HaPi AdvanCe birthDay Dear

    Wish u happy Always!!

    ReplyDelete
  13. Wish u in advance..."happy birthday"

    :D

    ReplyDelete
  14. seri mengucapkan selamat menyambut hari jadi yang ke 2???. semoga sehat selalu dan sukses dalam karier bie.

    kalau potong kek nanti jangan lupa kirim sikit kat sini ya bie...

    ReplyDelete
  15. " $3L@m@T #@r! J@d! " buat teman mas di Brunei.

    ReplyDelete
  16. Jom layan ....

    http://www.youtube.com/watch?v=9Hk9ede6UTU



    Imran Ajmain - Selamat Ulang Tahun Sayang Lyrics

    Yang tulus ikhlas
    Ingin sekali sekala dirinya dibalas
    Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

    Yang selalu memberi
    Ingin sekali sekala jadi penerima
    Cukup dengan salam dan manis doa

    Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
    Dan leburkan saja serpihan calar derita

    Selamat ulang tahun sayang
    Kini kau bersayap, pergilah terbang
    Rentaslah langit cita cita mu
    Harap nanti kita ‘kan bertemu

    Selamat ulang tahun sayang
    Janganlah engkau tak terbang pulang
    Ku nanti penuh kerinduan
    Selamat tinggal, selamat jalan

    Aku hanya inginkan engkau setia
    Kerana setia yang mencipta bahagiamu

    ReplyDelete
  17. @R_Fy-> ehehe.... makaceh2 terharnya aq (^^,)

    Mwah2..


    @P.Azim-> TQ dear...

    @Ixora->TQ Ixora :)

    @Seri->makaceh Seri..
    k4 nnti Bie hntr erk hehehe..

    @Mas->Wa.. makaceh..

    @syiling peringatan malaysia -> Wah!! suker la lgu nie makcih2
    byk2.... (^^,)

    ReplyDelete
  18. hahaha adui ketinggalan balas heheh...

    @narti->makaceh narti.. amin2

    @aKu & oKtObEr ->makaceh2..

    ReplyDelete
  19. CAamaaammmmmmmmaaaaatttttt rieeeeeeee jaDddddddiiieeeyyyyy~~~ yyyeeeeeeeeeeaaaaa~~~

    ReplyDelete
  20. My dear friend Bie, Happy Birthday!! I wish you much peace, good health, money and
    success. All the best to you! Congratulations Kisses to you my dear Bie!!

    ReplyDelete
  21. salam..berbalas kunjungan...wah hepi besday..ops..da belated la..x pe kan? nanti daku folo ye..

    btw meh beli pekasam kat daku RM28 tuk 5 bungkus termasuk postage..

    dan tolong war2kan pd kengkawan..

    Meh kita cuba formula yang dirumus oleh Dr. Wan Mahani Serologist/Clinical Research Development yang 100% suci dan asli…ia mampu mencegah dari H1N1…Botol kecil 5ml hanya RM20 termasuk pos dan Botol Besar 100ml hanya RM150 termasuk pos.. siap ada lab test no (Lab Testing No: QD2363-1 - Dijamin Suci) kalau sapa2 x percaya..
    Tolong hebahkan pada sesiapa… lebih baik kita utamakan produk keluaran bumiputera yang terbukti halal dan suci.. Saya dah try pada keluarga..membantu meredakan masalah pernafasan..
    Kalau minat klik pada http://miela77.blogspot.com
    atau email pertanyaan pada Miela.77@gmail.com

    ReplyDelete
  22. @Hanc->makacehhhhhh heheheh (^^,)

    @valter->Tq so much valter bout ur greeting, love it

    @miela-> x mgapa lwt hehehe

    ReplyDelete