Shopping Tym

aku ngan mama pergi shopping berdua kat sarawak
bapa memang tak dapat ikut paham2 je lah tugasan polis macamane
adik aku tak nak ikut
kami pergi ke sarawak pakai bas sebab malas nak drive



taim dalam bas seorang Nyonya
duduk paling depan punyalah mengugat nafsu ku sempoi giler dia makan siap makan kolomee bagai
taim tu lagi perut ku tengah lapar!! paksa juga aku tahan lapar
dugaan waktu pagi


nie la dia orangnya
Nyonya nie kelakar giler....buat aku gelak..sepanjangan aku tengok dia...

Sampai di Sarawak..
First tempat aku tuju kena makan dah tak tahan perut lapar giler. pastu baru shopping






muka happy melampau.

32 comments:

  1. alhamdulilah..
    akhirnya update gak,chewah jauhnya pigi shopping kat sarawak hahaha
    happy sakan na......dah masuk dalam bas

    ReplyDelete
  2. wah3 sonoknya bershopping :)
    ni yg buat sy rindu mak sy sgt hehe..

    ReplyDelete
  3. Wahhh... bie enak ya... jalan2 terus... hahaha...

    ReplyDelete
  4. @Rizal
    hehehe tahu xpe..aha2 happy sakan tuh dah masuk bas ahak

    @MiSs TOrA
    hehehe.....tuhlah rindu giler kalau berjauhan dengan mak kan

    @Upex
    hehe.....enak bangat upex

    ReplyDelete
  5. alahai cian bie lapar...napa tak minat kay nyonya tuh hahaha....
    bie chumel anak kesayangan mama la katakan

    ReplyDelete
  6. serunuknya shopping sakan bie..
    jauhnya bie shopping

    ReplyDelete
  7. bie...kalau aku pun berada kat situ memang aku pun lapar juga!!semerbak bau kolomee satu bas..

    ReplyDelete
  8. wah.....
    kelakar la bie nie masa bie dlm bas!!dah panas giler la katakan kat luar

    ReplyDelete
  9. wah...gembiranya bie hehe...senang la bie duduk dah la duduk asing2 hahaha

    ReplyDelete
  10. seronok nampak asyik pergi ke luar negeri
    ada oleh2 ker

    ReplyDelete
  11. hapi sakan shopping nun jauh tuhhhhh.....

    ReplyDelete
  12. yeHHHHh.....
    dapat juga singgah ke sini hehehe
    seronok shopping!!

    esuk riki balik dari bangkok

    ReplyDelete
  13. salam Bie
    dah lama tak mai sini..bestnya selalu saja Bie ke luar negeri

    ReplyDelete
  14. bie bila lagi nak datang ke sini.

    ReplyDelete
  15. chumilnya bie hehe
    lapaq giler la tuh Bie...duk hidu nyonya tuh makan ahahaha

    ReplyDelete
  16. @nazzrii@L
    tahu Xpe..giler ker per!!nak mintak hahaha X sanggup aku nak mintak ahahahah :P

    @asy syarrie
    best jugak la hehehe

    @eezyeedahe
    ahahah....

    @klasikagogo
    tuh la satu bas menghidu bau aje ahahah

    @Dailyky
    aha panas giler Dailyky

    @Zain_Zainal
    aha happy la suka hati duduk tak banyak yang ikut ahahah

    @fyfypinky
    salam akak...hehehe

    @s3ssyHaiLy
    tahu takpe

    @HB_Awang
    oleh2 nanti la ek hehehe

    @I I DANNY I I
    mesti la happy ahaha

    @Ultramen Ricky
    chewahhhh esuk balik ek geranti dah penuh beg nak dibawak balik la tuh ahaha

    @Lan
    salam kembali..
    hehehe

    @Kattylove
    wahhh jeles lak :p

    @ijja
    insyAllah kalu ada masa Bie pasti p sana

    @emma
    ahah....lapar giler la jugak perut asik main musik jer ahahaha

    ReplyDelete
  17. salam ziarah bie
    Bie nak pi mana lagi lepas nie??

    ReplyDelete
  18. bie comel..
    cium bau aja la bie hahaha

    ReplyDelete
  19. hai bie
    sukanya tgk bie shopping
    hehehe

    ReplyDelete
  20. Jalan2 lagi yuk bie... hahaha...

    ReplyDelete
  21. @Dear**Mimiey
    alum ada prancngan lagi

    @myzah@Izwan
    tuh la dapt hidu bau jer huhuhuhuh

    @Myee
    Memang suker giler ahaha

    @Upex
    yuk jalan Upex hahahaha

    ReplyDelete
  22. rehat2 kat cni dlu hehehe
    bie enjoy ur shopping...bla lagi nak ajak kita ahahahah

    ReplyDelete
  23. Haiyyaa..Nyonya dlm Bas pun siap tapau Mee..Hihi..
    Rajen Bie p shopping ngan Mama kt S'wak ekk!

    p.s: Salam..Bie syg..Hw r u?Sori lame tak masuk cnie..Mood nk blogging rs mcm hilang terbang melayang..

    ReplyDelete
  24. @aliff
    ahah...rehat2 aja lor!!

    @Ieda the Rainbow Princess
    ahahah....lapar giler Bie duk tgk Nyonya tuh makan huhuhu.
    ah2 rajin masane aja masa terluang dgn mama huhuhu
    Bie alhamdulilah sihat :D

    @Upex
    Thx upex

    @(*_*)
    makasih singgah...

    ReplyDelete
  25. happynya bie temankan mama pergi shopping....

    ReplyDelete
  26. @about me
    hehe...biasa la tuh shopping mesti la happy hehehe lebih2 lagi berteman dengan mama ahahah.

    ReplyDelete