Tag...Tag...Tag...

Huh...secepat2Nya Bie langsaikan segala tag kat bawah ni!! Selalunya agak bersawang gak tag2 tak dibuat hahaha...... :p
so,mengelak dari bersawang Bie wat la gak huhu....

Tag lembu kali ni dari Syifa... 1st tym dapat tag haiwan...
hmmmmm apasal sekor jer!! kasi la banyak2....ahahaha



Tag ni Wasiat Misteri wei...

1.Thank & link the person that gave you the cow(Jgn lupa copy pick at atas tu sekali)
->thanks alot syifa..... kasi lembu ni..nanti dah waktu ibadat qurban jgn lupa jemput kerumah ek hahaha

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active ...
->bagi kat semua blogger lagi baik kan...berbanding 7orang..sesiapa yang rajin wat uol wat la...

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat
4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tengok tv
->Ubah2 channel..menghadap lappy wat blogwalking :p...duk dengar lagu kat ipod..

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
->setakat ni belum pernah..

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
->Kalau tak silap dalam 4ratus lebih hehehe agak lama tak buka FB....dah berhabuk!!Belum masuk yang belum diapprove....Bie agak pemalas nak approve....

7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...
->Wahhh feveret ker!!Belum ada masa nak pikir ke hal ni...nanti tak pasal2 anak orang meroyan tak dipeduli hahaha dah la Bie hantu kerja hahaha....
nanti la kalau dah cukup umur hahaha :p

Tag kedua ni plak dari MatDin...xkasi excuse-excuse..ahahaha
chomel giler budak nih ek...rasa nak cubit2 jer hehe



syarat2nya;-

1. Korang kena menjadi follower blog ni emma86 (emacupcakes.blogspot.com)

2. Tag 5 orang kawan-kawan anda supaya follow my blog
-Tag untuk sesiapa saja nak join..

3.Senaraikan blog emacupcakes.blogspot.com ke senarai Blog list anda untuk mengetahui perkembangan blog saye..

4.Yang paling penting letakkan Pic korang sefamily..(Blogger family)..bagi yang belum kawen tu, family korang adalah ibu bapa n sibling korang.
-Hehehe dah lama xambik gambar 1family.... :p

5. Anda letak link en3 yang telah anda buat pada post comment en3 ni...


oke...dah selesai semua tag!!
Bie nak pi prepare for MY BELOVED FATHER BIRTHDAY lagi.....! makan2 lagi wei....ahakss

10 comments:

  1. wah dapat lembu la pulak hahahaha.....jn lupa nanti beri daging lembu tu

    sibuk prepare la nih selamat hari jadi Bapa

    ReplyDelete
  2. bestnya asik makan ni
    selamat hari jadi buat bapa bie
    semoga panjang umur

    ReplyDelete
  3. kelakar la u bie secepatnya u buat mengelak dari bersawang hahahaha

    be careful buat preparation birthday bie
    happy birthday for ur father

    ReplyDelete
  4. ush makan2 lagi..xajak kita ker??hehehe

    ReplyDelete
  5. Tag dh siap...laju tuu, skli karang trus 2 en3...
    Makan je yg belum siap...
    Hehehe pas ni wat en3 menu makan lak Bie!!!

    ReplyDelete
  6. happy birthday to ur father

    eii pipi budak ituuuu

    ReplyDelete
  7. wah!! bie dah dapt lembu sekor..leh la buat korban raya haji nanti..kikih..

    haha.dasayt sampai meroyan jadinya...kikih..

    comey dak tu...

    happy birthdy tuk ayah bie..happy2 selalu ya..moga dirahmati..

    ReplyDelete
  8. @Rizal
    alhamdulilah setakay nih dapat lembu...pastu xtahu haiwan ape lagi yang dapat hahah :)
    thanks you....

    @tegor
    teramat2 best bab2 makan hahaha
    makasih

    @alilah
    hahaha....aha mengelak asik Be yang lambat siput nak wat huhu nie dah makin cepat dilaksanakan :p

    ReplyDelete
  9. @atiqah
    hahaha.....ajak2 tuh ajak dah bila hang nak mai..

    @yastro
    aha2 wat terus hehehe wahhhh hebat la yas tekaan yang tepat wat post makan la lagi nih :)

    @.::WaNiE::.
    thx wannie.... :D
    tuh la pipi bdk tuh rasa2 nak cubit2 jer...

    ReplyDelete
  10. @Colourful life
    nie la best dapat wat korban nanti hehehe jn lupa dtg rumah yer :) hahaha meroyan nak cepat kuikuikui

    tuh la comel giler...

    thanks cL...

    ReplyDelete