Ubah Sikit Jer



Bila takde kerja mula gatal tangan bagai ubah tu... ubah nie...
almaklum dah lama tak godek html templates. Kalau dulunya mula2 stating blogging serba serbi tak tahu nak godek html pun takut!!! sejuk tangan segala kih3...
Tapi kini dah kire okey dah nak godek2 rasa seronok ada juga bangga dengan diri sendiri kononnya. Takde istilah buta IT lagi lalalala~~~

Yang ne sebelum diubah ada garisan border ditepi dan tulisan kat widget sidebar agak ketepi..

dan yang nie bila dah siap diubah ada perbezaankan......
happy happy

24 comments:

  1. Tahniah Bie...ni kira kasi lebar habis la nih...Cun ahh...

    Yas pun ade nak buat gak, tp tak berani lg le nak usik coding2 nih...

    sok2 kene test juge la gamaknyer...

    ReplyDelete
  2. Sy pun suka ubah mengubah ni bkn setakat blog perabot umah pun sy suka ubah2 kedudukkannya.... nilah bila dh gatal tgn.. hehe!!

    Jemput baca " KLAU DAH TAKDIRNYA JADI TETAP JUGA JADI... "

    ReplyDelete
  3. walaupun ubah sket makin cantek la...pandai la ubah2

    ReplyDelete
  4. wah ubah lgi cantik sangat2
    nie yang kat sidebar tu sy buat tak menjadi2

    ReplyDelete
  5. cantek2 makin lebar je blog nih suka sangat.tak sempit :)

    ReplyDelete
  6. @Yastro
    mcmtuh la Yas....dah kasi lebar dah nie!
    nanti Yas buat la ye cehhhh :)

    ReplyDelete
  7. @✿ etiey erywan ✿ ©™
    Tq....tq....

    ReplyDelete
  8. @CT NoArIzAh ArIs
    tuh la kan bila dah gatal tangan nie kan macam2 nak diubah.

    Dah msk dah ur blog....so nice

    ReplyDelete
  9. @HB_Awang
    hehehe sket2 je tu....cehhh tetibe merendah diri tetapi memang suka kena puji hehehe

    ReplyDelete
  10. @Ultramen Ricky
    yup2 dah makin luas dah tuh....

    ReplyDelete
  11. rindu plak kat blogspot nak godek2 hhhehehe

    ReplyDelete
  12. @nuriz
    oh iyeker hehehehe nanti godek2 la kan kan...

    ReplyDelete
  13. Err Bie, kasi la tips sikit nak ubah lebar blog nih...
    Yas maleh lak nak cari arr...hehehe

    ReplyDelete
  14. @Yastro
    Yas...pasal lebar tu Bie guna templates yang lama Yas...

    ReplyDelete
  15. @Yastro
    Yas klik je kat Edit HTML
    pastu select layout templates
    (tgk kat bwh sekali)
    dan
    pilih stretch denim.....

    ReplyDelete
  16. kalau guna templet yg baru ni tak kacau ker...okeh tak pe nanti yas cuba kat blog test tu...thanks Bie.

    ReplyDelete
  17. Hehehe...thanks Bie..memang sempi arr...dh test kt blog test yas...

    ReplyDelete
  18. @Yastro
    oh iyeker dah cuba dah... :)
    Bie guna cara mcmtuh still takes templates yg lama hehehe

    ReplyDelete
  19. Test kat blog yg lain...cuma nak kene ejas2 lagi nampaknya...

    ReplyDelete
  20. @Yastro
    betul2 perlu diejas je Yas...kalau mcmtoh je tak meriah plak :)

    ReplyDelete