Second Celebrate

Second celebrate besday my lil bro kat luar. Seharian keje aku duk makan menternak lemak jawabnya...
celebrate punya pasal langsung tak ingat diet -_____-


kek besday my lil bro memang tak suka so ganti ngan cheese cake


memang nie feveret dia

around 1pm sampai kat restaurant taim tu memang aku lapar melampau dah perut aku duk bunyi tak henti2 nak mintak kena isi..aku pulun je terus order bagai yang aku pulak over macam aku yang besday hehe..





siap takeaway beli satay ngan pizza sekali



nampak sangat pelahap melampau semuanya beri impak lemak kat badan....

16 comments:

  1. dah tgk perut trs lapar!tak ajak saya pon

    hehe

    ReplyDelete
  2. Waaaa...tahniah, mmg lazat lemak berkrim semuanya tuuu Bie...terbaikkk

    ReplyDelete
  3. @HB_Awang
    iyelah tu...ajak pon bukannya dekat sangat pon haha

    ReplyDelete
  4. @Yas y
    terbaek sangat sat nanti kena diet lagi uhuhu

    hahhaa

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday to your brother..semoga dipanjangkan usia dlm rahmat Allah SWT.

    uh uh..kalau dekat i pun nak join berlemak..sedap nampak kek n pizza tu..hehe..

    :-)

    ReplyDelete
  6. Iskkk Bie...nak diet mende lagiii...dh ok dah tuuu...maintain je yas tgk gamba first tu...

    ReplyDelete
  7. aishh tengok mkanan tu smua trus nyanyi2 perut ni. btw, HB to ur lil bro ;)

    ReplyDelete
  8. @Cheqna
    TQ sis.... :)

    haha tue la nie jauh sangat susah nak join sama2 nambah lemak

    ReplyDelete
  9. lme tak singgah sini.
    da bnyk entry da. tp sory tak smpat nk bc sume . hehehe


    bnyk nye makanan. ade lagi tak . nk siket . nsi ayam tuh nmpak sedap jerk

    ReplyDelete
  10. @Mishter Izwän
    sy pon dh lama xsinggah blog awak hehe

    dah abis dah hahaha

    ReplyDelete