Giveup

Sejak nyambung belajar.. stress belajar menggunung mata pun dah letih baca nota setebal alam. Letak tepi buku nota done and pakat ngan kawan lainnya to do something aktiviti. All of my friend beriye melampau nak main tennis!!
problemnya aku tak pernah main langsung. Nak tak nak kena juga ikut  =___=

sebelum tu jenguk orang tengah main golf

Sampai di gelanggang tennis semuanya tunjuk muka happy hilangkan stress yang dah separa azab. Walaupun nie my pestaim tahap keyakinan melampau-lampau konon nak ngalahkan motif pertama hehe tunjuk lagak tak nak diri kalah -perasan lebih nak menang hehehe-

kena duduk tepi tunggu giliran diri..
my turn, masuk dalam gelanggang and pegang racket ( pestaim pegang angkat tau maklum racket pinjam hehe) siap kata dalam hati "berat giler punya racket" =___= baru tahu susah macamane =___=
awal dah rasa nak giveup sebab berat racket melampaui dari yang dijangka ngan bajet tak menyerah kalah aku bantai je main hehe...

Baru pukul bola tennis ngan racket sekali tepelanting aduiiiii terus kena gelak kurang asam and giveup tak nak main.. 
abis bajet hahah....
malu...malu...malu..

6 comments:

  1. Replies
    1. ahahaha....malu2
      sumpah xnak main lagi ahaha

      Delete
  2. alamak malu nye. hahhh tu la . tak mo belagak lg yer , gegege

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahah insaf terus.....giler malu sangat!! :P

      Delete
  3. Hehehe...tu la, nampak sgt lama tak turun gelanggang tu Bie...sampaikan tercabut raket dr tangan...:D

    ReplyDelete
  4. baru pestaim turun hehehe jakun lebih hihi

    ReplyDelete