Tutorial Entri Terbaru

Tutorial kali nie mudah je tak perlu edit html just copy paste letak kat gadget javascript html.

Nie memudahkan ur visitors mengetahui entri terbaru yang korang update.
So letak menda nie pun dah cukup tanpa korang letak archive. Bagi visitors yang nak tengok entri yang lepas2 just tengok kat sitemap kat sana semua complate.
Cara nak buat sitemap klik sini.

Contoh untuk entri terbaru tengok kat my sidebar

Now just copy code dibawah nie paste kat gadget javascript html...

<script src="http://anas.ku93.googlepages.com/post-terakhir.js">
</script>
<script>
var numposts = 5; var showpostdate = false; var showpostsummary = false; var numchars = 100;
</script>
<script src="http://bieaz.blogspot.com/feeds/posts/default?orderby=published&amp;alt=json-in-script&amp;callback=rp">
</script>
contoh..
Tutorial Entri Terbaru

#highlight merah korang letak url blog korang..
#hightlight kuning letak berapa posts korang nak tunjuk..

6 comments: