Baldwin Street Jalan Paling Curam

Di selatan New Zealand yang terletak di pekan Dunedin iaitu Baldwin Street
di iktiraf sebagai jalan paling curam di dunia sepanjang 350 meter.

Baldwin Street Jalan Paling Curam

Baldwin Street Jalan Paling Curam

Baldwin Street Jalan Paling Curam

Baldwin Street Jalan Paling Curam

6 comments:

  1. woooooo . Curam betul . turun naik tiga kali mesti hilang 3 kilo .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kot2 boleh lebih dri 3kilo hehehe....

      Delete
  2. kalau nak exercise, mmg tempat terbaik dah nie...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg TERbaik....semua toksik kuar hahaha

      Delete
  3. mak aiii.. ni kalau turun memang best la.. tapi bila nak naik tu, haishhh, tak larat la nampaknya. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu arr bab naik tu yang tak best hahaha

      Delete