Dinner At Pondok Seriwangi

kali kedua dinner di pondok seri wangi indonesian food.
Memandangkan my dad yang belanja jadi kitorang ajak sekali pakngah sefamily dinner.

Dinner At Pondok Seriwangi
yang kat belakang row pakngah. Duduk asing2 MOTIF senang durang order sebab sebelum nie pernah belanja durang duduk satu meja durang pakngah pesan ceput bebeno malu kot!! that why duduk asing2 kot2 durang tak malu bagai..
Dinner At Pondok Seriwangi
nescafe ping adik aku order sebelum nie pernah order nie dia nak order lagi hmmm..... Nescafe padang lain dari lain rasa memang kuat melampau. Yang tak biasa boleh migrain hahaha macam adik aku terlebih kafein nescafe tak pasal2 telan kena activeFAST..
Dinner At Pondok Seriwangi


Dinner At Pondok Seriwangi


Dinner At Pondok Seriwangi


Dinner At Pondok Seriwangi


Dinner At Pondok Seriwangi


Dinner At Pondok Seriwangi


Dinner At Pondok Seriwangi


Dinner At Pondok Seriwangi

6 comments:

  1. last tu gambar sup ape Bie? Sup ayam ker? yg len2 sayur kampung mmg nampak besh dah......

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup sup ayam hihi...
      sekali sekala tukar mood pilih sayur kampung plak

      Delete
  2. alaa, bie ni.. suka buat org lapar tau.. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyela.. masuk blog bie mesti malam2..
      pastu tgk post pasal makanan, waaa, rasa macam nak terbang ke sana jugak.
      hahaha

      Delete
    2. hahaha jom la terbang sini bule try makanan kan...kan...:)

      kannn em..em..olang sarawak ek...Oppsss..hihih

      Delete