Kepuasan Shopping

Pagi2 dah bangun awal walaupun tidur tak cukup 8jam kalau bab shopping tak cukup tidur pun takpe...
Kan shopping sebahagian terapi jiwa hahaha...#sukahati

First shopping dekat times square beli untuk keperluan diri yang dah dekat2 nak habis singgah di etude house beli red spot balm dengan eye gel patch.

Etude House
My feveret etude house. Melangkah masuk dekat dalam shops tu memang terasa betul2 berada di korea!! Sebab interiornya.....For me memang terbaik dari ladang tak menyesal pakai brand dari etude...
Gift Shop
gift shop diantaranya banyak pilihan walaupun kecik. For those yang suka sangat dengan toys inilah tempatnya..
Lepas tue pergi dekat airport mall. Nie nama je airport mall location takdelah betul2 dalam airport tapi luar dari airport.
Shops dekat sini tak banyak yang buka that why tak ramai orang.

Airport Mall Berakas


Airport Mall Berakas


Airport Mall Berakas
Sejadah budak comel sangat2.....

arond 11am baru sarapan dah hampir makan tengahari. Susah nak sarapan awal pagi perut meragam nak mampus sebabtu kalau nak makan kena lewat!! Tengok orang lain memang rasa irihati awal2 pagi dah sarapan huhhh....

Kolomee
for breakfast kolomee di KJ restaurant
KJ depan dengan mall gadong memang tak jauh sangat. Fyi gadong adalah diantara strategi pelancong shops pun dekat2 je.

Mall Gadong
Mall Gadong
Singgah mall cuma nak beli Ps3 games di ETA@cineplax for me memang terbaik semua ada kat situ. Kalau habis stok pun durang akan restock balik. Sebelum nie beli dekat EGM memang susah nak dapat..minta order pehhh susah nak ada jenuh giler nak tunggu.

Ps3
game for my lil bro. Game Of The Year!! susah2 nak dapat tau2 ada dekat ETA...awesome!!

2 comments:

  1. Assalamualaikum Bie,

    Semoga sihat selalu...bab shopping and makan antara my favourite subjects..hehe

    :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sama lah...memang feveret susah nak elak :)

      Delete