Le Taj Restaurant Indian Cuisine

Rabu lepas dinner di Le Taj Kiulap. Selalu dinner mesti dengan Indonesian Cuisine tapi malam tu tukar selera dinner dengan Indian Cuisine.Sebut je Indian food hampir semua orang suka pinangan masakan india memang kuat dikalangan orang melayu. So kalau nak try semua indian food semua ada kat Le Taj dari yang mudah nak sebut sampai ke susah nak sebut haha lidah berbelit2....

Le Taj Restaurant Indian Cuisine
Le Taj Kiulap 2nd floor. View memang cantik....
Le Taj Restaurant Indian Cuisine
naik guna nie dan bagi siapa2 nak naik tangga pun boleh...
Le Taj Restaurant Indian Cuisine
depan buku order 'Taj Mahal'
Le Taj Restaurant Indian Cuisine
pilihan belambak2 boleh rambang mata nak order....


So better order ini..

Le Taj Restaurant Indian Cuisine
chicken vindaloo
Le Taj Restaurant Indian Cuisine
Chicken curry classic
Le Taj Restaurant Indian Cuisine
Bhindi masala
Le Taj Restaurant Indian Cuisine
Plain rice

memang superb duper delicious..

2 comments:

  1. Superb!!!! Mau terasa hangat dikerongkong ni nanti...hehehe

    ReplyDelete