Movie Time

Tiap kali hujung minggu bila takde planning dekat luar dihabiskan waktu duduk rehat dekat rumah sambil tengok movie.
Movie untuk minggu ini...

007
awesome movie walaupun ada parts sedih sobsob -___-
tengok movie dekat rumah tak sama dengan cinema. Di cinema beli popcorn jadi pengalas perut dan bila dekat rumah pandai2 sendiri untuk dijadikan pengalas perut the best choices siap dengan untuk diet sekali

cup porridge
porridge knorr lebih better i means lagi sedap dari porridge cup besar tak sedap langsung (indah rupa dari rasa)
so for those yang planning nak diet take saja porridge lebih mudah disediakan dan cepat..lagipun kesihatan terjamin berbanding duduk melantak makanan ringan lainnya.

6 comments:

  1. Yeahhh....ahirnya porridge segera je Bie? Klau time lapo2 mmg jap je kne sental nih...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha segera je Yas mmg tahap lapo bedal yg ada..

      Delete
  2. bubur nasi mmg my fav. comfort food esp, bila not feeling well..but tak berapa suka one or two of segera types yg dah cuba..hancur sangat berasnya :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. me too bubur salah satu fav...:)

      betul dah takde beras hancur!

      Delete
    2. now dah suka makan instant oat porridge berperisa ikan bilis. ~..sedap and healthy I hope.. ;-D

      Delete
    3. OOo...Iyeker I belum try lagi. -___-

      Delete