Reading For Serious!!

Ayat yang sering kita dengar dekat sekolah dulu 'Reading For Fun' alot of books hampir semua fun takde tak fun..
Sekarang dah 'Reading For Serious' pulak iyelah nak kena felling jiwa perlu ada haha menjiwai kononnya. Kat pasaran novels paling top ranking mana taknya siap boleh buat telemovie bagai selalunya kisah cinta je..

But aku lebih suka dengan crime novels..
crime

nie yang tengah saya layan! Kembangkan minda pasal detective. This book stories memang best giler saturn part buat sakit hati melampau...

8 comments:

  1. rajinnya..baca buku inggeris hehe
    klo saya tido je kerja XOXO

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah itu je keje korang buat HAHA...

      Delete
  2. sis suke novel cintun beshhh dik...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala okey Xbole selalu nanti jadi minah jiwang HAHaa

      Delete
  3. nice book DEAR!
    i love fashion book...:)

    ReplyDelete
  4. tq bie sudi singgah blog akk..take & singgah2lah selalu ya..:)

    ReplyDelete