I Bought I Did

'I Bought I Did' sebelum pasang braces next months. My first preparing was bought braces kit.
Penjagaan bila dah braces walaupun kita tengok agak rumit macam benda kena beli pastu tahap kebersihan sentiasa dikawal. Itu baru cita pasal penjagaan belum lagi masuk pasal makan.
Apapun kena lalui dengan tabah Hahaha..ceh poyo giler nak sentimental bagai.
braces
my braces kit preparing awal semangat bebeno aku beli..
bieaz

Paling hampeh jenuh cari dental wax!! takde jual....
Salesgirl tu pun taktau apa bendanya DENTAL WAX!! Omaigoossss....Jenuh je aku explain dah macam aku pulak salesgirl promoter hehe..
Nie kena usha duk cari beli kat online Hhhmmmmm... Frust nongeng -____-

As usual for my lunch singgah kat Bunut Branch pesan ayam penyet dengan soy bean..
ayam penyet
the most delicious dishes sebab sambal dia pedas giler

sebab frust nongeng jenuh cari dental wax haha mengada2 lebih singgah at Rimba bought this sebelum balik rumah

wat i'd menternak lomak dekat2 nak braces ada je nak selera nak makan. Memang pulun melampau sat nanti dah kena pantang makan lagi dah tak sesuka hati makan pasnie. Benda yang selalu i heard kena makan bubur.

12 comments:

  1. preparing make perfect dear,
    Xlagi lama braces pasni sunyi xlagi pet pot pet pot

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu arr pasal dah xbising lagi pasnie :)

      Delete
  2. kecian adik akk dekat nak braces mcm2 nak minta makan hihi biasa tu dik..
    dik so kiut tang mata tajam bebeno

    ReplyDelete
  3. terliur sungguh dengan makanan tu!! xpernah ada pengalaman pakai braces.. tapi, ramai tanya saya sama ada saya pernah pakai braces sebelum ni.. padahal, gigi tak cantik pun,, confuse~

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh iyeker....hehe tetibe confuse

      Delete
  4. hehe....baguslah kalau dah ready awal-awal....

    ReplyDelete
  5. sedap pulak tgk pizza tu..nyum3...

    ReplyDelete
  6. Salam Bieaz...

    Bestnya pizza tu, nampak cheese dah terliur, hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kumsalam...
      lagi2 kalau cheese memang terliur hehe

      Delete