Braces Time

Selamat berpuasa semua dah 5hari kita berpuasa apapon tetap sabar ok..hihi
So hari nie masuk hari ke'6 saya pakai braces. Temujanji 9julai selesa lepas 10.15am, Dr Jackie doc braces Bie. Tempoh seminggu pakai getah (separator), now braces.
Braces? say braces...kat kepala otak mesti sakit...mesti sakit....iya dak?
Masa pasang braces tak rasa apa2 langsung memang santai sangat Dr buat kerja dia yang paling penting cermat wey. Around 11am siap!

6hari pakai tak sakit langsung apalagi ulser pun takde cuma gigi sengal sikit yang paling best kesan positif gigi dah mula gerak...tak sangka terharu hahaha poyo lebih.
Cuma bab makan tak best susah wey nak makan iyolah sebelum nie main bedal sukahati menternak lemak sekarang dah tak boleh...tertib sangat tak sangka betul makan macamtue sekali sopan sangat2 hahaha. 4kg turun so tahun nie diet sakan...

braces
protection wax Dr beri, macam tau pulak Bie carik benda nie. Got braces belah atas dulu gigi senget sikit that why pakai benda ala nie pastu baru pasang belah bawah walaupun gigi elok sebab pakej kena pakai atas bawah..
2yrs pakai braces...
#nakgigicantikpunyapasal.....sangupberkorban....yob -____-

6 comments:

  1. u so cute B 2taun pakai xlama..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib 2thn je sbb tak senget sgt pon.

      Delete
  2. gud job dik..akk igtkn dik Xjdi pake.
    Dik no hp 3g msh dik pake ker?akk lupa no yg last 9 ker 8?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti arr pakai takkan tak pakai kot jenuh2 pakai separator.

      masih lgi pakai line tue takdenya 8..9 nya akk..no '2' lah akk

      Delete