Shopping

'SHOPPING' siapa tak suka shopping lagi2 kaum hawa haha benda nie memang dah menjadi top lists dalam diri. Ingat shopping apa yang perlu jangan ikut nafsu sangat nanti membazir dari sendiri yang susah. Tak dapat den nak tolong..:P

shopping

so what i'd hari minggu keluar shopping bought something keperluan diri dah dekat2 nak habis as cleansing,arbutin,listerine,colgate total12 and bb cream.
Pertengahan bulan is my choices untuk pergi shopping sebab nak elak dari sesak nie kira boleh lenggang sikit.

bieaz

excited melampau bila dah selesai shopping owez my habits tak balik rumah terus nie diantara my habits mungkin habits korang juga susah nak bendung maklum kaum hawa shopping diantara terapi jiwa haha kononnya.....
mesti nak kena masuk satu shops ke satu shops kot2 ada yang bekenan. So masatuh jurujual rebut peluang promote barang2 durang jual tapi saya tak beli pun main lantak je aku dengar durang promote siap tanya bagai haha sori ekk saya memang pemilih sikit elok was2 dulu sebelum beli sesukahati...

done...

30 comments:

  1. suka window shopping.. betul tu, boleh jadi terapi juga di saat tengah stress bila cuci mata tengok barang-barang.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup memang betul terapi bagi diri sendiri sampai tak sedar berapa buah shops kita masuk haha

      Delete
  2. betul! susah la nk kawal habit shopping nie tmbah2 da nk raya tak lme agi ;')

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la susah melampau nak kawal habit nie kan..

      Delete
  3. Dik yo..yo..sangat dik layan promoter..last2 Xbeli langsung hihi sengaja sangat dik akak nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tau takpe..sekali sekala duk layan promoter :P

      Delete
  4. akak blm try lgi arbutin..nnti akk try:)

    Dik u so cute selamba bebeno

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti try...okey je puas hati :)

      Delete
  5. U cute B..tak ajak kita pun ehehe
    B,sabtu nie i datang Brunei! SO!?

    ReplyDelete
    Replies
    1. So...siapa saja lagi datang Bru?

      Delete
    2. 5 orang (i,sim chun,laily,daniel,ros)!So see u @empire hotel tommorrow..

      Delete
  6. happy sakan nmpk hehe b ur face makin bubah start pakai braces nie. comelll

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdenya bubah masih lagi rupa manusia HAHAHA....

      Delete
  7. nasib Xberkenan klu bkenan entah berapa lgi beg usung balik rumah HAHAHAHA

    ReplyDelete
  8. huhu..saya pon xsuka bila ada promoter duk promote ni... menganggu waktu kita duk shopping je..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah kita memang tak suka sangat2...Hmmmmm

      Delete
  9. sm la kita...hilang semua skt2 bdn n stress bla dpt shopping hehee



    p/s nak jemput tuan blog join GA anjuran sy... ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue lah shopping pilihan pertama boleh hilang stress...:)

      Delete
  10. Perempuan dgn soping mmng tak dapat dipisahkan..hihihi...boleh hilang Stress klau dpt soping..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi2 kalau benda kita nak boleh tak ingat dunia...haha

      Delete
  11. kalau dapat window shopping pun da gembira,kalau dapat shopping lagi tak terkira le gembiranya tu...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha shopping tu yang best kalau window shopping rasa tak sedap hati je tengok kan...

      Delete
  12. lain kali kalau nak shopping ajak je ummi sekali Bieaz, hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jadi hal boleh je Bie ajak ummi shopping....yesss hihi

      Delete
  13. abe kie suka shopping sorang2...x nak tunggu org n x nak org tunggu kita. BTW, abe kie jd budak baik no 3140!

    ReplyDelete
  14. window shopping pun dah happy, apa lagi kalau dapat shopping. happy dia berganda2..haha

    ReplyDelete