Holiday Time

Cuti sekolah baru je bermula arinie semalam last day pengajian untuk panggal pertama.

A quite busy menyambung pengajian bahasa asing course, course agak berbeza sebelum nie ambil course syariah dan sastra. And for now, korean language.
So far Alhamdulilah tak susah sangat everything fun and unique. Class 2hari seminggu je.
 
hangeul
using Sejong hangul-o' 1 from the nasional institute of the korean language
Cuma korean dictionary tu kena usaha sendiri beli sendiri haah takleh main suap je tunggu cikgu baru tahu meaning. Dictionary nie susah sangat nak dapat hampir semua bookstore takde jual hampeh betol jenuh cari!! bahasa lain ada pula jual hmmm...nasib ada kat pesta buku antarabangsa icc berakas aritu. Got it B$35.

international convention centre berakas
suasana pesta buku antarabangsa minggu lepas. Tak ramai sangat orang sebelah petangnya. Memudahkan sikit pencarian buku...
international convention centre berakas
international convention centre berakas
brunei
bruland
happy giler dapat dictionary pasni takyah godek smartphone.

4 comments:

  1. cayyok cayyok...mumme peminat drama korea...dan teringin sgt nak g korea...

    ReplyDelete
  2. Senang le nak gi Korea nanti kalau dah tau bahasa diaorang...

    ReplyDelete