Braces Time

Finally, 25ogos dengan jayanya saya dah pakai pendakap gigi aka braces belah bawahnya..
Tahun lepas baru pakai braces belah atas je. Step yang perlu ada untuk memakai braces nie
kena pakai getah aka separator yang akan menjarakkan gigi untuk memudahkan memakai
braces kelak.

Nak tahu lebih lanjut tentang braces klik je page atas ABOUT BRACES semua ada kat situ.

Jam 2.15pm masa untuk temujanji memasang braces.
appointment braces
appointment card.......like it
braces
tue dia tempat braces dah ready. Around 30mins je pasang braces
bieaz
Now, fully braces #lower #upper happy yoo.....
text
Text message dari pihak kesihatan for next appointment braces checkup.
My lower braces beza dengan yang upper, nie kena pakai wire depan dan belakang.
Nanti saya update rupa dia macamane hihi...

So, for those yang berhajat nak pakai braces teruskan impian korang Jangan takut ye.... PEACE

2 comments:

  1. saya memang nak pakai sangat ni ha...tengah tggu turn kat h0spital kerajaan..huhu..nak gigi santekk gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH.....tak lama lagi awak pakai braces. Geng braces lah nanti hihi....

      Delete