Arrghhh!!! Bie Insomnia Pulak

Lol semua...... harap kowrang semua sihat Yekkk. Bie aje kurang sihat bukan tak sihat apa........ cuma kurang tido ( INSOMNIA ) Uwaaaaa!!! Tak tahulah mata buat hal tak nak tido2 arrrgghhhh GERAMNYA.......... * toink toink toink * Pusing kiri kanan tak juga tido, nak juga berjaga macam security guardlah pulak........ Siapa2 nak ambil Bie kerja part tym security guard waktu malam hubungi aje hahahahaha............ Lol taklah, nielah Bie nak atur waktu tido Bie mulai nanti malam....... Hmmmmm toh tengoklah nanti malam macamana...... Huhu.

10 comments:

  1. ala... nape tak bole tido nih.. banyak sangay pikir kot... tak elok tak cukup tido.. nanti sakit plak.. take care dear ;)

    ReplyDelete
  2. hai mummy..... tq nasihat mummy toh yek... ah tak lah byk pikir. apapun akan cuba yek. bye2 mummy

    ReplyDelete
  3. hai dik.. kecian pulak dik nie. napelah tak dapat tido tuh? dik aktif sgt kut sampai terbawak waktu malam tuh. abg doakan dik sihat dan kurang2kn aktif sgt tuh yah bye dear.

    ReplyDelete
  4. semoga dapat rubah waktu tido dik bie... take care comey bie. dari kuala lumpur

    ReplyDelete
  5. hey bg dahlan, memang bie aktif sangat sebab toh terbawa2.bg tq ah.. doakan tok bie n insyallah bie akan kurangkan.... bye2

    ReplyDelete
  6. hai bg rizal... tq 4 coming.nsyallah bie akan usahakan heheh... salam kuala lumpur yekkk... bye2

    ReplyDelete
  7. bie.. apa pasal tak tido2. bie aktif sangatlah. bawak2 tido nanti sakit plak. jaga diri bek2 we always support u bye2

    ReplyDelete
  8. hai anonymous... tq bri nasihat and support bie. Bie tak kan lupa sokongan u'll heheh tengoklah dunia tengoklah dunia ahaha terlebihlah pulak ahaha.... pa2 pun tq yek bye....

    ReplyDelete
  9. askm ank mummy tini? sudi tak jadi anak angkat mummy tini? Bie bla nak gi kuala lumpur? mummy sanggup jadi tourguide kat cni nanti... kalo gi inform kat mummy tini yah.. comey sangatlah bie nie take care dear..

    ReplyDelete
  10. kumsalam n hai mummy tini.. ah nak jadikan anak angkat mummy bie okey aje tak jadi masalah. hehehe 10 jari bie tadahkan menerima mummy jadi mak angkat bie tq mummy...... nak gi kL tuh insyallah bie gi n ada bie n4mkan kat mummy yek. nak jmp mak angkat ne... ah...

    ReplyDelete