Yeeeaahhh

Lol....... baru ada masa nak update sibuk sepanjangan nie kan kan kan...... Pada hari Khamis yang lalu ( 29/1/2009 ) result telah pun keluar........ DAP DUP DAP DUP......... nak jatuh aje jantung waktu toh!!! ALHAMDULILAH 2 SUBJEK yang Bie ambik semuanya lulus dapat 2A........ Gembiranya hati tak terkata memang tak di sangka sangat Bie dapat lalalalala......... Syukur pada ALLAH TAALA yang memberkati Bie sepanjang nie............ pada mama & bapa terima kasih yang memberi gelakkan yang tak putus2 love you......... dan tak lupa pada adik Bie jugak takniah dapat 2A jugak. Belajar rajin2 jangan asyik sangat nak main playstation toh cukup2 lah toh..... kan nak ambik exam lagi kan...... semoga mendapat kejayaan hingga ke ITB....

No comments:

Post a Comment