PEMBERITAHUAN !! TOLONG HENTIKAN

AMAT DIKESALI..
aku baru checking kat ruangan shoutmix, salah seorang visitor meninggalkan url yang berunsurkan sex dah pun aku delete. Blog aku terbuka untuk sesiapa memang dialu2kan TAPI BUKAN LAMAN WEB SEX!!!!!!!

35 comments:

  1. buduh betul owg tu nak promo2 laman web dier..
    nie larr menyalahkan laman2 web.

    harap2 owg tu xwat lgi kan biee

    ReplyDelete
  2. benggap sangat lah orang tu..geranti org tu gila sex.
    minda dah rusak pasal tu sesuka jer wat lmn web mcmtu.

    ReplyDelete
  3. oh iakah bie..kecian bie tak pasal2 diorang wat mcmtue
    dah xader otak wat laman web entah apa, xmndtgkan faedah!!

    nak kaci hentam jer owang tu sewel bebno

    ReplyDelete
  4. delete ja terus bie website dier tu mjjskan blog jer
    benci sgt...

    ReplyDelete
  5. y namanya juga numpang promosi y kalia aja ada yg suka

    ReplyDelete
  6. @(◕‿◕) nurulnani @ nani (◕‿◕)

    harap2 la kan.. nurulkan kalau masih lagi terpaksa la Bie mentiadakan shoutmix tu nanti~~

    ReplyDelete
  7. @HB_Awang

    hurmmm entah la xtahu Bie geranti delete gak

    ReplyDelete
  8. @acep

    yup2 baru jer Bie check aduii xtahu la kan kalo ia pun nak promosi wat la tmpat lainkan..

    ReplyDelete
  9. @Rizky2009

    yup i know nak promosi.. memang tak suka nak promo2 menda2 mcmne!!!

    ReplyDelete
  10. Uiiksss..!Bie..die salah channel la!Ade
    ke buat iklan cam2 kt Blog org..
    Cisdale betol!

    ReplyDelete
  11. hiissshhh...! ada patut buat iklan mcm tu sekali pi tempat lain la.. nie kat org nak buat iklan.

    gila babi punya orang.. hentam cukup

    ReplyDelete
  12. sian bie huhu..
    nway rjen2 visit blog te..
    no sex coversation k! clean hehe

    ReplyDelete
  13. @Ieda the rainbow princess

    aha2 akak org tu slh channel..nak wat iklan kat sini nak bgi buku lima jer..
    bukan ja cisdale lgi akak lebh dri cisdale akak

    ReplyDelete
  14. @situ sana sini

    memang slh tempat akak apa yang dier wat benggap sgt

    ReplyDelete
  15. @✖sLap mE pLz!™✖

    tu lar wat Bie benci.. xpasal2 wat iklan kat sini
    oke Bie rjen pi blog awak hehehe

    ReplyDelete
  16. betul sekali, jadi parno juga kalau mau bales kunjungan teman2 yang lain...apalagi kalau urlnya belum kenal...
    hati2 aja...

    ReplyDelete
  17. Bie,ade lg citer best nie..Surrogates blm tgk,Papadom pun dorg ckp best,pun blm tgk lg..Pas2 nnt kuar Pandorum lg best..Eeee..best3x..!Hihihi..Peace No War,Bie!Ehh..kalo dgn org yg buat iklan mende alah tu mmg xleh peace mmg kene belasah die tu..Hrp xder lg iklan2 separa l*c*h tu dkt shoutmix Bie!

    ReplyDelete
  18. @Ieda the rainbow princess

    Bie pn dgr akak cerita papadom best hehehe... Bie blom bkesmpatan pi tgk huhuh.
    yup akak belasah cukup2 memandai wat iklan kat sini... akak!! Bie tukar shoutmix yg bru...

    ReplyDelete
  19. Tersilap alamat org tu....

    Abaikan, dan bagus juga Bie bgtau semua orang yg blog ni bukan tempat utk xtvt tidak bermoral itu....

    Sabar ye...

    ReplyDelete
  20. Wah, saya pikir orang itu udah keterlaluan! Kalau perlu banned aja dari soutmix kamu, Bie..

    Salam kenal!

    ReplyDelete
  21. @Bahauddin Amyasi

    salam kenal kembali..

    memang orang itu kterlaluan!!! oke Bie akan banned.

    ReplyDelete
  22. akak pun penah kena.tapi kat komen.hantar bahasa entah apa-apa. bila buka link dia semua porno.biasalah tu bie sabo jelah.nanti pinjam sikit tanda amaran tu.

    ReplyDelete
  23. @ina

    iakah akak pn kena upanya..tu lar suka2 jar meraka tu memang tak ada otak wat menda2 mcmtu.

    nie tgh sbr sikit jer akak..selebihnya Arrgahhhhh!!!!! dah naik darah dah nie akak..

    oke no pblem... akak pinjam lar tanda amaran tu

    ReplyDelete
  24. bie..apo blog org tu..leh kita sama2 g lawat apa yg nak bgtau sangat tu..hehehe dia boring la tu..last2 silap masuk port..hahaha

    ReplyDelete
  25. @naz

    Blog org tu Bie xngat lar apa website dier!!! Bie terus buang jer...
    mgkin dier mabuk kot tetiba jer masuk kat sini hishhh,,

    ReplyDelete
  26. sabar aja bie..org tu tak ada kerja sebb tu wat keje yg tak senonoh!!
    banned ja bie kalo org tu wat lgi biar xleh msuk kat blog nie lgi..

    ReplyDelete
  27. wah iyoko?? kalo leh kasi taw aku url nyer... supaya aku tidak terjebak ke kancah itu..hukhukhuk

    ReplyDelete
  28. hi bie slm kenal..org tu xbertemadun..keterlaluan!! nsb baik bie wat entry pasal nie spya org tu tak msuk sni lagi.

    tak ada otak nak promo2 url nyer kat sni.

    ReplyDelete
  29. @I I DANNY I I

    tu lar pasal, xader keje wat keje
    oke..bie akan banned dorang

    ReplyDelete
  30. @falcon

    yup2,nak kasi taw mcmne!! urlnya bie xngat lgi larr... bie terus buang~~ xader masa nak nak tgk urlnya

    ReplyDelete
  31. @//haikal II man//

    slm kenal kmbli haikal, memang pn haikal
    menyemak ja kat sni nak wat promo~~

    ReplyDelete
  32. salam kenal,yang macam gitu didelete aja

    ReplyDelete