I'm Back


Rindu giler aku tak blogging dah la aku addicted sangat.

Pasal holiday,nanti Bie update ek..nie nak blogging kejap!
Nak accepted kangkawan kat FB lagi!
ikut giliran taw Bie accepted korang ek....hehehe

15 comments:

  1. Bieeeeee!Assalamu'alaikum..
    Mane pix kt Sabah?Nk tgk!
    Nk,nk,nk,nk tgkkkk!Hihihi..

    p/s: Miss U so much la lame
    betol pegi becuti!(Padahal br
    beberapa hari je,kn!)

    ReplyDelete
  2. Yaahhh!Bie Dah Balik..Lama gak rasenya bie holiday!!Bie nak Tgok pix kat sabah..

    ReplyDelete
  3. Bie selamat kembali dri bercuti..Bie aper abar??

    ReplyDelete
  4. hai bie..macamne holiday best X?bila bie nak update??

    ReplyDelete
  5. MIss u BIeeeeee.......terasa lama bie pigi holiday.Bie hapa abar??

    ReplyDelete
  6. hi bie?salam?apa abar balik dari bercuti...hope sihat!!

    Bie bile nak update Xsabar nak tengok Bie kat sabah..

    ReplyDelete
  7. hi cayang..dah balik upenya.rindu la kat Bie walaupun beberapa Bie pegi bcoti..

    ReplyDelete
  8. Bie..awat la sampai terkehel2 lutut tu Bie berjalan..Awat x nek Taxi Bie..Skrg nie makin okey ke x lutut Bie tu!?

    ReplyDelete
  9. saLaM Bie,diaM2 upanya PeGi hoLiday patut Xnampak2.
    Bieeee bila laGi nak Update nak tengokkkkk Bie pegi holiDay...

    ReplyDelete
  10. Bie....blog sis dah priVate so sis dah inViTe dik.Bile2 masa dik mai blog Sis..
    Luveee you!!

    ReplyDelete
  11. bie..
    MISS YOU!!
    Bieeeee xada oleh2 wat kita ker..hehe

    ReplyDelete
  12. AssaLamuAlaikum Bieee.....selamat sampai ketanahair hehe,Bie nak tgk pix bile nak update..

    ReplyDelete
  13. hey Bie...serunuknya pegi holiday ada bawak oleh2 ker??
    nak,nak,nak oleh2.....hehehe

    Bie lamanya Xnampak bie..

    ReplyDelete
  14. @Ieda the Rainbow Princess
    walaikumsalam akak..oh ea ker!!Bie pn rindu giler.aha2 baru 2ari 2mlm hehe..sat2 Bie update ek!!

    @hasmilise
    aha2 dah balik dah itupun xpuas huhu...

    @Joke sarema
    abar baek...cuma lutut terseliuh ciss wathal lak

    @abduL Luth
    best giler..rasa2 nak pi lagi ahak..

    @Royian_Hip
    kat KK

    @Ryan
    missss you tooooo...abar baek!!lutut aja wathal

    @GenOnline
    sat2 Bie update ek...

    @K3y Kai
    hi2...Bie pun rindu gak..

    @Ieda the Rainbow Princess
    lutut dah semakin okey dah hehe

    @Pinky
    salam gak akak..hehehe oh ea ker dah invite okey thx

    @DaYaT TiQaH
    miss you too

    @s3ssyHaiLy
    waalaikumsalam...sat2 Bie update

    @uppeX BOY
    hahaha :p

    ReplyDelete