Jom Join GEOSTRING

'GEOSTRING' sesetengah blogger sudah ada yang mengetahuinya...Tapi ada sebilangannya masih belum mengetahuinya.
Pada kali ini,
Bie kongsikan kepada anda tentang GEOSTRING ianya merupakan FREE EXTRA INCOME
So,Dengan senang hati Bie nunjukkan langkah2nya:-
1)Terlebih dahulu anda REGISTER di website ini, GEOSTRING
2)SEBELUM anda REGISTER..pastikan anda guna email lain selain YAHOO [GEOSTRING tidak menerima akaun YAHOO.. Lebih baik anda gunakan akaun GMAIL]

3)
-Seterusnya anda SIGN-UP
-Periksa MAIL anda
-VERIFY JOINING akan ditunjukkan REGISTRATION anda berjaya

Yang menariknya mengenai GEOSTRING ini $10 akan dikreditkan dalam akaun user

4)Seterusnya,anda boleh memulakan menambah income anda dengan cara COPY CODE BANNER then PASTE dimana2 anda suka

5)GEOSTRING tidak memerlukan model ianya 100% FREE

So,sesiapa yang berminat nak join GEOSTRING,anda klik sini atau klik banner dibawah ini

15 comments:

  1. nice info..
    memang 100% free join it..

    ReplyDelete
  2. wahhhh.. boleh try nih!! mekasih ye!!

    ReplyDelete
  3. da join da mende ni..tp x aktif sgt le..bie dapt byk da ke income :-)

    ReplyDelete
  4. da join da bie tp x aktif sgt le..bie dpt byk da ek income?hehe

    ReplyDelete
  5. @Rizal
    yup...100% Free ;)

    @|| NaFiRaa ||
    Try jer sis...nambah2 la katakan heheh

    @Ivan Kavalera
    sama2..Ivan

    ReplyDelete
  6. @Upex
    sama2 upex..

    @MiSs TOrA
    oh iye ker dah join hehehe...byk tuh xler baru Bie join hehehe

    ReplyDelete
  7. nak try..tapi blog saya guna email yaho..cmne nak tukar...

    ReplyDelete
  8. @colourful life
    oh iye ker guna email yahoo...tak perlu ditukar dear!!

    you register jer pakai email gmail pastu you klik kat banner then you plih banner yang u nak then you copy paste!!
    dah tuh you letak banner tuh kat ur blog...

    ReplyDelete