Mana Lagi Best BLOG Atau FACEBOOK

Blog mahupun facebook
merupakan rangkaian yang tidak asing lagi buat kita semua. Setakat ini facebook paling booming!!! tidak mengira usia

taim aku mula buat fb memang seronok giler berjam2 aku online
(addicted melampau)
sampai blog terabai



Bulan 11 dah tak aktif kat facebook.....
update pun guna networkedblogs

sori yang added!!
Saat nie
BLOG pilihan aku sampai sanggup belajar edit html

[ SO PILIHAN KORANG BLOG ATAU FACEBOOK?? ]

45 comments:

  1. sama la kita pilih blog lagi baik berbanding fb..org yg add pun kita tak kenal

    ReplyDelete
  2. BLOG LAGI BEST!
    pasal fifi xada akaun FB lagi hehe..

    ReplyDelete
  3. FB riki rasa best juga tapi buat kita lalai duk main itu ini..kalau blog lebih kpada kreativiti kita!!Pandai edit html laman blog cantik ada hasilnya...hehehe

    ReplyDelete
  4. saya tak bape suka facebook, sbb kawan skolah semua takde kat situ huhu..
    blog lg buat saya addicted

    ReplyDelete
  5. @Rizal
    yehhh sama la teruja terus hahaha..hmmmm yang add ada la juga Bie kenal kat FB :] selebihnya xkenal hehehe

    @HB_Awang
    semestinya :]

    @xoxo
    itu gerenti Blog dah akaun Fb xada haha

    ReplyDelete
  6. @Ultramen Ricky
    Betul...dah ketagih kat menda tuh!!Perkara lain pun xsiap2 hahaha..
    Yup Blog lagi best buat kita rajin mencantikkan laman blog yang buta html boleh mahir juga akhirnya :]

    @soffya cik bulan
    yessss....Blog semestinya pilihan pertama :]

    ReplyDelete
  7. @nuriz
    sama la kita...Bie pun xada kwn2 skolah kat situ hehehe..
    kawan2 blog ada la gak tapi tak banyak sangat dapat dikira brapa org..

    ReplyDelete
  8. patut la dah tak nampak2 lagi kat fb..upanya dah kembali aktif kat blogging!
    blog semestinya

    ReplyDelete
  9. lama xsinggah sini..dik apa abar?
    bagi abg lbh baik pilih blog..bbndg fb

    ReplyDelete
  10. blog pilihan dihati..fb tak best

    ReplyDelete
  11. Rindu gile kat bie dah lama xsinggah kat cni..baru tahu bie tak aktif lagi kat fb lama gak tunggu hehe

    bie arif ttg mgedit html laman blog pun cantik dah setentunya bie tinggalkan fb...:)

    ReplyDelete
  12. Aku juga memilih blog bie...

    ReplyDelete
  13. @acep
    tahu xpe!kembali aktif kat blog lagi best

    @mildot
    Bie khabar baik..sama la

    @Razlan
    yesss :]

    ReplyDelete
  14. @phantokyle
    :]

    @amin lll iqram
    haha...lama gile la amin tunggu kat sana ek hahaha :p
    Belajar la amin..amin pun boleh edit2 nih

    @Upex
    yup...sama2 pilih blig semestinya

    ReplyDelete
  15. alahai..abis bie tak pi sana lagi ker?? i dah lama tunggu u accept.. my add dear....

    ReplyDelete
  16. blog lagi terbaik!!FB tak suka bosan gile..

    ReplyDelete
  17. hahaha lama la dorang tunggu u accept bie..
    letih juga nak accept!!

    still pilih blog

    ReplyDelete
  18. tora pilih 2 2 la bie..2 2 tora suka ;p tp kena seimbang la br slh 1 tak terabai ;p hehe..

    ReplyDelete
  19. dulu masa tengah gile sangat berfb blog mmg terabai

    skrg bila dan rasa bosan jek fb start jaga blog balik huhuhu

    ReplyDelete
  20. @cryn1986
    Tak lagi pi sana cryn1986..oh iye ker nunggu accepted haha kat blog aja la oke ape.. :p

    @zulphiandie
    yup betul blog terbaik..

    @obimody
    haha gila tak lama..letih tuh tak la letih nak accept cume Bie tak ada masa nak accept diorang!!

    ReplyDelete
  21. @MiSs TOrA
    oh iye ker Tora oke la pilih 2'2 hahaha... :p

    @.::WaNiE::.
    aha mmg terabai nak pi jenguk blog xada masa..dah addicted kat situ.
    dah buhsan baru sedar blog balik..Pengaruh fb kuat gile hahaha :p

    ReplyDelete
  22. hahah tula bie, dah bosan baru nak realize blogging lagi best ahahha

    ReplyDelete
  23. @.::WaNiE::.
    tuh la...hehehe nasib baik realize awal2 kalo tak blog pun jadi sampah hahaha...
    jadi pengajaran buat kita!!!

    betul blog lagi best.... :]

    ReplyDelete
  24. sme2!!sy pon pilih blog..hehehe... fb jrg2 bkk la.. sbb bf mara..huhuhu

    ReplyDelete
  25. Hehehe...semua setuju blog lg best!!!

    ReplyDelete
  26. blogger la best leh buat duit...

    ReplyDelete
  27. @impish_yatie
    Iye ker..Bf mara itu jrg la bkk tuh haha :]

    @mod
    betul..Bie pun sokong mod hehehe...

    @mimi
    wah mimi...statement ada lagi terselit buat duit hehehe :] betul la kan ada gak masyuk kan...

    ReplyDelete
  28. @Colourful life
    yup....ur rite blog paling...paling.. best hehehe

    ReplyDelete
  29. facebook ada gak keburukan.jumpa teman lama okey, tapi sampai lalai ngan kerja itu yang tak boleh.tapi akak tak minat facebook.bila online je ada je kawan yang nampak terus ajak chat.akak tak minat chat ni,sebab tu akak takut nak online facebook, nanti kerja tak buat.bagi akak blog okeylah, tak de melalaikan.lagi banyak belajar HTML.

    ReplyDelete
  30. semenjak dh aktif kt blog lagi suka blog d facebook,,hehe,,klu dulu,,aktif kt facebook..sume group nk masuk,,tp sekarang,,dh keluar group2 yang saiedah rase cm tk bekaitan,,hehe =D

    ReplyDelete
  31. @kak ina mail
    betul tuh kak...Bie setuju sangat!!Bie pun tak minat chat2 ni kak membuang masa...

    yup kat blog ni la wat kita makin kita mahir pasal html.. :]

    @Saiedah Syamielah
    hehe...iye ker :D

    ReplyDelete
  32. salam perkenalan.....
    blog banyak bende yang suke...blog ni..leh share ilmu...mcm kak ina mail...share cara nak buat cheese kek dia tu...mantopss...

    ReplyDelete
  33. @kitatauke
    Salam perkenalan kembali... :]
    aha betul..macam2 bole kita buat dgn blog

    ReplyDelete
  34. tu la....fb byk bende yang suke2....blog ni...org leh kongsi ilmu...nak2 bab masakan..ramai je...

    ReplyDelete
  35. @kitatauke
    Betul sangat fb utk suka2 je bertegur2 sapa...
    Tak macam kat blog lebih kepada ilmu yang sebelum nie kita tidak tahu menjadi tahu!!berteguh sapa pun berisi tak membuang masa... :)

    ReplyDelete
  36. blog lagi baik..dpt info2 yg berguna disamping dpt menambh rkan siber..:)

    ReplyDelete
  37. @Mijie
    yup betul blog lagi baik banyak manfaat :]

    ReplyDelete