Dapat Award Ke.....!!

award yang keberapa aku pun tak tahu
masyuk giler

Tq to CL

Nie awardNya,


so kiut :)

kena jawab soalan

1). Apa yang bermain difikiran korang sekarang?
-Nie la yang bermain difikiran menyelesaikan segala award yang diberi huhu Xmo ditangguh2 nanti Xpasal2 bersawang X buat..~

2). Apakah nama samaran you allz?
-Biebeh,bie,az

3). Berikan 3orang yang uollz sayang?
-Keluarga.
-Kangkawan.
-kazen.

4). Panggilan untuk si dia?
-Hmmmmm nak panggil apa erk!! alum cukup umur sob sob nanti dah cukup umur dah ati terbuka baru pikiq nak panggil apa ahahahahah~~ :P

5). hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa?
-Tak ada.. xpayah jadi mata duitan lalala~~

6). blog mana yang korang suka visit?
-Semestinya blog yang best2...Yang selalu Bie drop da comment ah....itu la pertama kali Bie lawat dulu :)

7). Tag kan kepada 15orang rakan2 blogger korang?
-kasi untuk semua blogger lagi best ..adil hehehe

Yes2 hapiNya dah selesai..

**Tym BLOGWALKING....terjah blog korang**

27 comments:

  1. terjah jangan tak terjah

    jangan tanya soalan maut ok

    hahaha

    ReplyDelete
  2. @.::WaNiE::.
    ahaha.... la xbole tanya ker bole la...bole la..tetiba jdi pendesak

    hahaha

    ReplyDelete
  3. Selamat atas awardnya ya. Semoga semakin semangat blogging. Salam hangat dariku, blogger pemula.

    ReplyDelete
  4. @Ivan Kavalera
    makasih ivan....u too semangat blogging ya!!

    ReplyDelete
  5. happynya dapat award

    dah terlebih masyuk hehe

    ReplyDelete
  6. buleh bukak booth sale dh nie...hehehe

    Tahniah!!!

    ReplyDelete
  7. @yastro
    oke gak nnti Bie wat sale...jgn lupa dtg beli ek hehehe :)

    maceh yas..

    ReplyDelete
  8. @xoxo
    terlebih....terlebih dah xoxo kihkih

    ReplyDelete
  9. Selamat untuk awardnya bie...

    ReplyDelete
  10. hehe..TQ sudi ambik..
    dapt awrd byak..tandanya disayangi oleh follower2..hihik

    ReplyDelete
  11. @Upex
    makasih Upex... :)

    @Colourful life
    sama2 mesti la sudi ambik hehe

    ReplyDelete
  12. hehe Bie..belum cukup umo ye..

    n bagus lah tak mata $$$..nanti x de mata hitam x nampak, x bleh jln2 to my blog.. ;-D

    since u bagi semua blogger, i say thank u lah ye..

    haha, trperasan kjap!

    :-)

    ReplyDelete
  13. @Cheqna
    aha2 belum cukup nnti dah cukup baru la pikiqkan hal tuh hehehe....

    tuh la tak dpt lak pi jln2 blog dah giler $$$ huhuhu

    tperasan lama2 pun xper hehehe :]

    ReplyDelete
  14. uh..oklah tu dah dapat izin..sesekali nak ter"perasang" (org Ganu kata..)

    hehehe

    :-)

    ReplyDelete
  15. @Cheqna
    dah kasi izin dah Cheqna... :)

    alah tak yah sesekali ter"perasang" manyak2 ter"perasang" oke ape hehehe

    ReplyDelete
  16. wah best la dapat award.. :-)
    koleksi la pe lagi.. hehe :p

    ReplyDelete
  17. @wadud@duad
    alhamdulilah... :)
    ahaha dah wat koleksi la wadud..

    ReplyDelete
  18. Almari dah penuh lom Bie???
    Kekeke....

    ReplyDelete
  19. @yastro
    dah penuh dah yas...
    dah sesak lemas dah dgn award!!ahaha

    ReplyDelete
  20. Siang2 ni jalan penuh ngan r/block la Bie...hehehe

    ReplyDelete
  21. @yastro
    hahaha cian asik kena r/block jer...
    manyak2 besabo tuh
    :)

    ReplyDelete
  22. Mana award tuk yas nie??hehehe
    (award org yg kene r/block)
    kikiki!!!!

    ReplyDelete
  23. @yastro
    ambik jer semua award tuh yas...hehehe

    mberi yas semangat bhadapan r/block

    :) :)

    ReplyDelete
  24. Hehehe...amik skli ngan link arrr!!!

    Tenkiu Bie...bg semangat!!!
    Skg dh macam LION KIng dahh!!!
    kekekeke....

    ReplyDelete
  25. @yastro
    oke...sama2.....
    fuHhh dahhh jadi Lion King lak kihkih...

    ReplyDelete
  26. Malam x sempat nk ronda2...ronda siang je la...ki3...

    ReplyDelete
  27. @yastro
    kih3 ronda2 kat sni mesti kat atas r/block hehe

    ReplyDelete