Addicted Blog

Sebab nak % addicted aku kat blog....

kena jawab soalan kuiz dah selesai hasilnya




94% 94%
ketagih melampau.....

P/S: KALAU KORANG NAK TAHU % ADDICTED KORANG,
KLIK SAJA KAT PIC TUH...


===================================================================

nie kena selesaikan award dari Yas...
walaupun r/block hehe




Yas...makasih banyak2 ☺

30 comments:

  1. omang aihhhh

    blogwalking punye award pun ado

    ReplyDelete
  2. Hehehe...thanks Bie..
    Siap tekankan ayat r/block tuuee...
    Rasanya ramai yg tertanye2 pe mende laaa r/block tu!!!

    94% gak??? tegar sungguh dah nie..kikikiki...

    ReplyDelete
  3. dah dekat2 100% fulamak addictednya

    ReplyDelete
  4. @Colourful life
    dah lame dah hebat hahaha angkat bakul sendiri

    @.::WaNiE::.
    2in1 la wanie takut bersawang tak berbuat!!
    dah la Bie nie lambat siput nak menyelesaikan segala menda pasal award+tag huhu

    @yastro
    tuh mesti la yas...kan yas jer salah sorang blogger asik berdapan dgn r/block hehehe

    agak2 gak la durang pikiq apa mendanya
    ape yg spcil sgt dgn r/block??klw yg blm tahu hahaha dtg terjah kat blog u yas geranti durang tahu nnti...
    bgi yg dah tahu mmg dpt tgkp apa mendanya kihkihkih

    ReplyDelete
  5. @Rizal
    tinggal bbrapa % jer rizal dekat2 100&
    dah addicted giler....

    ReplyDelete
  6. pergh sempoi award kak.. ekekeke... underground.. wow...

    ReplyDelete
  7. pehhh ketagih beramat2 94%
    ni kalau 24jam hadap depan laptop bole tahan lgi ni hehe

    ReplyDelete
  8. hebatnya...94%
    riki dah cuba 60% je hehehe

    takniah dapat award lagi
    r/block tue ape?

    ReplyDelete
  9. hehe fifi dah cuba kuiz tuh dpt 40% hehe

    ReplyDelete
  10. blog tegar la bie ni dapat 94%
    kite nak cuba gak la hehe

    ReplyDelete
  11. 94% nasib baik tak 100%.jangan bie, nanti akak takut makan minum semua depan komputer.

    ReplyDelete
  12. Salam Bie...senang2 amik Award yee!!!

    Kasi pecah lemari tuu...hehehe!!!

    ReplyDelete
  13. @wadud@duad
    giler xsempoi :P

    @HB_Awang
    klw dapat 100% baru hadap 24jam nie 94% huhu

    @Ultramen Ricky
    oke la tuh 60% riki hehe
    makacih
    itu maksudnya road block hehe

    ReplyDelete
  14. @xoxo
    oke la drpda xdapat ape hehe

    @Aidah
    tegar2 abisss hehe

    @kak ina mail
    tuh kak klw 100% geranti xjauhan dgn lappy kihkih

    ReplyDelete
  15. @yastro
    waalaikumsalam...wah dapat lagi ghupenya

    oke dgn scptnya pi ambik hehehe

    nie la kasi pecah kihkihkih

    ReplyDelete
  16. 94%?..apasal tak "study" lebih sikit..boleh dapat 100%..perfect score tu...hehehe...

    tah2 94% ni pun dah makan minum ngadap TV!..haha.

    :-)

    ReplyDelete
  17. @Cheqna
    94% jer hahaha nak study lebey niat tuh mmg ada tapi...hmmmm dah tak larat dah...hahaha

    betul2 tekaan tepat kihkih

    ReplyDelete
  18. Nanti nk Kasi lagi...kali ni tag!! aku x tau nk tag sape lg dah!!!
    he3..buat yerrr!!!

    #you my frieenndd...hik3(mcm isma halil ckp)

    ReplyDelete
  19. @yastro
    oke kasi lagi taw...kih3 (wah tak tahu malu nak minat lagi :P)

    oke nnti Bie wat erk :]

    ReplyDelete
  20. key..tenkiu!!!
    He3...ptg ni blk kmpg, ziarah ibu...

    ReplyDelete
  21. @yastro
    ur welcome..
    yahhh..bestnya blk kpg!!

    salam kat mereka..

    ReplyDelete
  22. haha,memang famous blog bie nie..
    tengok owner punye addict percent laa

    ReplyDelete
  23. @jaya jr
    hehe....taklah famous sangat pun kih3

    ReplyDelete
  24. aku nk tulih mane pn x tau...cmne umah? ramai ke yg masuk? byk brg diorg kebas?
    Potong tangan diaorg bru tau...sng2 je nk kaya ngan jln mudah!!!

    ReplyDelete
  25. @yastro
    umah alhamdulilah dah oke dah berjaga2 dah :D
    hmmmm diorang kebas hp peribadi Bie jer....
    tuh la rase nak potong2 jer tgn diorang!!!

    ReplyDelete
  26. Salam...seb bek hp jer..
    Errrr...
    Nak bagi something nih!!!
    sila dtg amik TAG yerrrr!!!
    tp kene selongkar kat bilik TAG...he3 kasi susah sikit jerr....

    ReplyDelete
  27. @yastro
    tuh la Pen.... tuh xader hp sbb tuh ambil hp jer

    kih2 TAG oke xjadi hal
    dtg selongkar :D

    ReplyDelete
  28. dapat 74% pasal how much addicted to blogging tp rasenye kurang lg kot....
    da bape lame xhupdate....
    huhu

    ReplyDelete
  29. @buyat(bebola tomato)
    oh iye ker...kut2 terkejut kut pasal buyat join kuiz tuh kih3

    ReplyDelete