Bersama Family

Semalam aku ngan family pergi bandar for father day celebrate
Kebetulan ada event pertandingan tarik tali untuk perayaan julai nanti
bapa memang minat sangat ngan sukan macamnie tak habis event memang tak gerak tempat lain

Singgah makan kat Singapore Chicken Rice..



27 comments:

  1. wah!!..jalan2 cari makan 1 famili..

    ReplyDelete
  2. @cik elina
    hehe dap2 kih2

    @mr.curly
    mcm tuh la...kih2

    ReplyDelete
  3. sedapnya..baru nampak alai
    bila lagi kuar makan?

    ReplyDelete
  4. selamat hari bapa..
    gambo sakan 1 famili

    ReplyDelete
  5. umar coming..bestnye pigi makan2
    paksu ensome

    ReplyDelete
  6. best nya..
    g jalan2..
    mkan2..
    selamt hari bapa ^_^

    ReplyDelete
  7. Bie,

    Muka u macam ur mum..

    :-)))

    ReplyDelete
  8. best g jalan2..
    paksu bila pi KL riki xsabar duk tunggu nanti ronda2 k

    ReplyDelete
  9. seronok jenjalan sambut father's day fifi xkesempatan ikut
    bila lagi nak pi australia??

    ReplyDelete
  10. diorang sambut hari bapa dengan tarik tali?? lain dari yang lain...haha

    ReplyDelete
  11. @Rizal
    dah kuar dari sangkar emas baru kuar ler Rizal hehehe
    thanks you

    @HB_Awang
    happy sakan dah lama tak kuar sama2 huhu

    ReplyDelete
  12. @umar
    chewahhh memuji sakan umar duk puji paksu ekkk...ada makna tuh kih3

    @Colourful life
    best giler CL dah lama tak kuar malam hik2

    ReplyDelete
  13. @Cheqna
    hik2 anak mama katakan hik3 kembang terus

    @Ultramen Ricky
    nanti ada la paksu mai sana riki...hapi la tuh hehe

    ReplyDelete
  14. @xoxo
    insyaallah nanti kitrang pi australia hik3

    @Kaito
    tak ada lar durang sambut mcmtuh Kaito
    tarik tali utk hari keputeraan nanti

    ReplyDelete
  15. Bie,

    jgn kembang sangat, pecah baju tu nanti..

    tp..ada excuse nak shopping ek? hehehe..

    :-)

    ReplyDelete
  16. memang sehati sejiwa bila makan pun menu yang sama - moga2 bieaz dan keluarga bahagia selamanya

    catatan baru saya: Tutorial Membuat CSS Border

    ReplyDelete
  17. makan2 sambil wish...best Bie...Tahniah!!!

    ReplyDelete
  18. @Cheqna
    ahaha xpe la pecah baju..jgn pecah hidung ahahaha :D

    soping mmg ada tuh kih3

    @tehr
    makasih tehr...utk tehr gak bhagia selalu ;)

    ReplyDelete
  19. @yastro
    hehe yummy...yas gak takniah dah nak dapat bby tuh hehehe

    ReplyDelete
  20. slm kenalan..
    anda org brunei? hee x sangke anda ade susur galur dgn sultan brunei..!

    selamat berblog ea..!

    ReplyDelete
  21. @Uruchimaru @ kf
    slm kenalan jugak..
    yup org brunei.. :)

    ReplyDelete
  22. slm kenalan juga dari saya tokei keropok.tq singgah blog.udah follow sini ye

    ReplyDelete
  23. @keropok segera
    slm kenal jugak... :) and u'r welcome

    ReplyDelete
  24. Halo salam kenal.mau ajakin tukeran link nih.Link anda sudah saya pasang di http://1iklan-baris.blogspot.com/2010/06/tukeran-link.html

    pasang link gw juga ya...

    link : http://1iklan-baris.blogspot.com
    nama : Iklan Baris

    makasih

    ReplyDelete
  25. @1iklan-baris
    TQ added my link ^___^ i've added too

    ReplyDelete