Tag Tertangguh

Dah bersarang...behabuk... soalan tag tak di buat

Tag dari YAS
Seorang blogger tegar merangkap (sahabat blogger yang sering berkunjung tanpa jemu)
syok habis senang diajak borak
dan
tak sombong





1).Adakah Anda Happy sekarang?
Happy giler sebab nak menyiapkan segala tag yang tertangguh

2).Kenapa Anda Happy??

Pasal dapat tag

3).Apa yang membuatkan anda Happy?
Rujuk jawapan no1
4).Pernahkah anda menerima Tag?
Pernah..
5).NyatakaN Warna yg Anda sukeee.....
Setentunya PUTIH

6).Bagitahu kat 6 org yg kamu mahu TAG...sila beritahu orang yg kamu mahu TAG

supaya dpt respon!!(nak tag lebey pun bley..)
Sesiapa yang baca entry nie
7).Nyatakan sifat orang yg anda tag..nak tulis panjang berjela pun takpa..asalkan anda happy..
Khusus untuk yang happy..

8).ni soklan cepu emas ini..adakah anda happy dengan apa yg anda ada?
Alhamdulilah..

Tag seterusnya pun dari YAs

kena jawab tag..

10 fakta ttg saya
-tak suka duduk diam
-mudah senyum :)
-sukar memaafkan orang
(jika ada yang menyakiti / perangai kurang ajar)

-memilih kawan bukan sebab sombong tapi berhati2 tidak nak kawan yang makan kawan
-suka giler kat budak2
-manja kat mama
-suka jamming main keyboard
-addicted main ps3
-tak suka makan sayur huhu
10 perkara menakutkan saya
-accident
-apa jer jenis binatang
-citer seram
-perkara2 pelik
-~
-~
-~
-~
-~
-~
10 perkataan yg selalu disebut..
-Ya allah
-adoi
-k
-ntah
-ape
-hmmm
-pehh
-~
-~
-~
10 perkara yg amat bernilai..
-keluarga
-bisnis
-laptop
-pc
-kamera
-videocam
-hp
-keyboard
-~
-~

10 pertama kali dlm hidup..
-bisnis sendiri
-tahu editing kih3
-injured kat lutut
-~
-~
-~
-~
-~
-~

====================================================================

next
dari SVETLANA blogger phillipine



thanks alot
i really appreciate it....

16 comments:

  1. congrated..

    haha dah lebeh bhabuk

    ReplyDelete
  2. akhirnya penantian dah tiba..
    baru hapdate

    hehe

    takniah dapat award

    ReplyDelete
  3. banyak nye tag....
    memang artis lah...
    hihih usik je jgn marah....

    ReplyDelete
  4. Wahhh... selamat untuk tag & awardnya ya bie...

    ReplyDelete
  5. @Rizal
    hehe tahu xpe...baru ada mood nak update

    @HB_Awang
    lama sungguh nunggu tuh :)
    apa2pon maceh nunggu

    @buyat(bebola tomato)
    haha...artis kelakar la buyat
    xla marah..buyat hehe

    ReplyDelete
  6. bie sememangnya populor..
    hihik..
    hapy2 selalu yerk...
    (^_^)V

    ReplyDelete
  7. @Colourful life
    hik3 popular ker...xada la popular mana pun hehe

    CL pn hapi2 sllu gak hik3

    ReplyDelete
  8. finally new posting..hehe..

    hope all d tags from frens make you happy..

    :-)

    ReplyDelete
  9. @~fisha~
    best gak hehe tapi masalahnya lambat siput nak siapkan kih3

    @Cheqna
    tuh la baru wat new posting hehe

    ReplyDelete
  10. halo salam kenal..mau ajakin tukeran link nih.
    link anda sudah saya pasang di http://film-komedi.blogspot.com
    klo berkenan pasang link saya juga ya

    nama : film komedi
    link : http://film-komedi.blogspot.com

    makasih

    ReplyDelete
  11. Salam Bie...Tahniah!!! banyak tu...he3!!
    Dh baik demam??
    cayaLah...minat gak ngan wings n search yekkk!!!

    ReplyDelete
  12. Salam bie..he3!!!
    Road block udah kembali daaa...

    ReplyDelete
  13. @yastro
    alhamdulilah dah sembuh hehe cuma gastrik jer blm sembuh huhu
    minat giler Yas kat kumpulan tuh :) mantap abisss

    la dtg lgi r/block kih3

    @saYe miEyra
    oh iye ker...ambil aja tag nie saYe miEyra kih3

    ReplyDelete