Malam Minggu









15 Julai hari keputeraan Kebawah Duli ke-64 tahun.
so perayaan besar2an 4 daerah sehingga 31 Julai nanti.










semalam aku ngan family tengok perayaan kat town
makan malam kat KJ


















teserampak pulak ngan adegan saman
tetap ada!!

31 comments:

  1. berseri2 perayaan..hebat..

    chewahhhh alai bergaya sakan dah jadi bos katakan

    ReplyDelete
  2. best juga kat sana..
    terasa lak nak pi

    ReplyDelete
  3. seronoknya pigi jenjalan malam minggu

    apa kesalahan orang tu kena saman??

    ReplyDelete
  4. seronok sekali skala jalan2 time malam2.. dapat tgk suasana lampu2..

    ReplyDelete
  5. @Rizal
    blm la nanti dah abis unisa baru jadi bos ahakss

    ReplyDelete
  6. @HB_Awang
    jom la turun sini....tiket flight bli sendiri kih3

    ReplyDelete
  7. @Ultramen Ricky
    tak tahu la pulak apa kesalahannya..ditengok2 tak juga lebih ubah suai kereta tuh

    ReplyDelete
  8. @☺[ai][sUmi]☺Chan
    tuh la best juga sekali sekala kalau selalu tu naik jamu gak hehehe

    ReplyDelete
  9. @Bonthain
    seronok....Bila datang sini hehe :)

    ReplyDelete
  10. bestnya pegi tenguk rasa pula nak pegi sana tapi semesta belum abis

    ReplyDelete
  11. lamanya kak tak singgah kat sini
    nampak meriah..seronok..

    Dik dah ada bodyguard ek

    ReplyDelete
  12. meriah
    suasana lampu pun menarik.

    ReplyDelete
  13. Bie, lama juga perayaan..selalunya apa bentuk perayaan yang dibuat ye? enjoy lah this year.

    n that air..bestnya nampak..hehehe..

    :-)

    ReplyDelete
  14. Tahniah...meriah sgt tu Bie..tapi kete gen2 yg kene saman tu kompom lagi "triple" meriah die kan..kan..:)
    hehehe..

    ReplyDelete
  15. @xoxo
    tu la pasal xada cuti tak dpt datang jenguk...
    Jenguk kat sini aja lor

    ReplyDelete
  16. @€ fzh €
    aha dah ada bodyguard dah kih2 best giler hahaha

    ReplyDelete
  17. @mildot
    meriah abis...lenguk jugak kaki pi jenjalan :)

    ReplyDelete
  18. @Cheqna
    macam2 juga perayaan durang buat..tiap2 malam :)hehehe

    ReplyDelete
  19. @yastro
    aha... betul tuh berganda2 triple die dapat ahaha

    ReplyDelete
  20. bestnye Brunei tinggin nak pegi sana tp blom kesempatan

    ReplyDelete
  21. best pegi brunei ek...tinggin nak pegi sana

    http://blog.sepaku.net

    ReplyDelete
  22. @zuna
    insyallah nanti2 dapat la turun sini...dapat gak Nie jumpa zuna hehe

    ReplyDelete
  23. MERIAHNYA DAPAT LA AMBIK2 FOTO NANTI
    HEHEHE

    ReplyDelete
  24. @HonEyBuNNy
    bule la gak happeningnya sampai lenguh kaki huhu

    ReplyDelete
  25. @[]Ri_ki[]
    xsanggup ambik byk2 nak meradah ramai giler org huhu

    ReplyDelete
  26. bie nie perayaan di sana yeeee....

    ReplyDelete