Tertangguh +++

Lama siot blog tak update sebab sibuk
pastu sibuk ngan bw sampai takde masa nak update kena pulak aku tengah demam worla cup!! (statement melampau)
arinie aku terlebih rajin giler kena selesaikan semua tag aku dapat

nie dari wadud

"Rollercoster and children at the playground"


->Give thanks to the blogger for this award and tagged
Thanks alot Waddud@daud nanti beri lagi

->Put your favourite sandles/shoes (picture)

kasut bot
paling aku suka pakai nampak stylo ^__^


->where do you get this banner tagged (sender picture)
Wadud Slumberblogger - Klik sini


nie pulak dari Princess Qish


Ini awardnya


1.Ceritakan bagaimana usaha anda mencomelkan blog anda?
Comel ker...biasa2 jer..

2.Website yang selalu anda pergi untuk membantu anda mengedit blog?
Website tutorial

3.Tuliskan 5 perkataan yang menggambarkan diri anda?
Tak suka duduk diam,manja kat mama,minat bidang music,suka mengedit blog,friendly


Special award


1.Sape bestfriend korunk yang paling korunk sayang?
Semestinya mama bestfriend Bie yang paling Bie sayang

2.Blog mner yang suka korunk terjah?
Blog yang best yang penting tuan blognya spotting

3.korunk suka warna aper?
Putih

4.Antara blogger korunk follows, mner korunk rasa dier punya blog u cantik n comel?
Semuanya comel dan terbaek...

3 comments:

  1. hehehe time kasih dah buat..:D
    err.. panjang betol kasut?? huhuhu :D

    link ke blog wadud macam salah jerk.. ekekeke..

    http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. @.::WaNiE::.
    hahaha mcmtuh la tetiba rajin...

    @wadud@duad
    hahaha giler tak panjang kih3
    oke dah Bie tukar :P

    ReplyDelete