Yummy!!

Malam kemaren aku ngan keluarga pergi dinner kat luar di Q-lap
gpon semalam world cup takde senang sikit untuk keluar makan.
sepanjang world cup semua melekat depan tv
sorang2 demam world cup terutama adik aku ngan bapa
aku pun teikut2 sampai ke subuh tak tido2





30 comments:

  1. lapar terus tgk menu tuh...sedapnya :)

    ReplyDelete
  2. bie, makan sorang tak ajak akak pun.ambuyat tu apa?.Bie muka ko sama ngan mak ko ye.

    ReplyDelete
  3. @Rizal
    haha asyik lapar aje hik3

    @kak ina mail
    kih3 akak jauh sangat kalau dekat geranti Bie bawak akak sekeluarga terus nak jumpa daus gebu hehehe

    owh ambuyat tuh makanan dari pokok rumbia sedap giler yummy...^___^
    hehehe

    ReplyDelete
  4. Bie..

    bestnya gi makan2...haaa...masa food sampai agaknya ada family yang tak sabar tunggu Bie siap snap gambar2 ni..hehe..

    :-)

    ReplyDelete
  5. sedap suka kat ambuyat toHhh...

    ReplyDelete
  6. pergh dress..:D
    hehehehe.. comel2...
    banyaknyer makanan.. bagi la kat wadud sikit..:D

    ReplyDelete
  7. @Cheqna
    hehe...Bie yg taksub sgt mlm tuh asik snap2!!family mls nak layan Bie huhu.
    otak sengal kih3

    @umar
    betul sedap giler fuhhhh

    ReplyDelete
  8. @wadud@duad
    hehehe wadud nak ek...bole nanti Bie beri erk kih3

    ReplyDelete
  9. masayAllah...lamenya hb tepacak dpn laptop rase nak kasi komen tetiba komen wathal tak dapat2 akhirnya dapat juga :D

    so cute
    salam kat family
    makanan bole tahan manyak

    ReplyDelete
  10. ambuyat..ape isi nye tu Bie??
    Mcm penah dga..tp x penah rsa lg...

    ReplyDelete
  11. @HB_Awang
    tuh ler klmarin ruang komen wathal...semua ilang!!kumsalam

    @yastro
    xader isi yas..ambuyat nie mcm jenis cecair pekat like gum :)
    dicungkil jer lepastuh celup dgn kuah sambal yang pedas2 fuh terangkat!!nnti yas cuba lor rasa2nya kawasan borneo jer ada.hehehe ^___^

    ReplyDelete
  12. Bie, jangan snap2 kat meja orang lain dah lah..hehehe..

    :-)

    ReplyDelete
  13. @Cheqna
    hahaha tak ler nnti org tuh perasaan lak...

    ReplyDelete
  14. Bie pic bie waktu kat restaurant xader ker?

    ReplyDelete
  15. kalau perasan je tak pe..if tuannya nak siap berposing dgn food, how?..hehehe..

    but yg bestnya if diajak makan sekali..haha..

    :-)

    ReplyDelete
  16. makan besar

    restaurant kat mane tuh?

    ReplyDelete
  17. hello baru ada masa drop comments sma on9
    sedapnya bila lgi fifi mkn mcmtuh.

    ReplyDelete
  18. wahhh byk nyee mkanan tas meja tu..abis licin x??hehe

    ReplyDelete
  19. @cryn1986
    xsempat lor nak snap2 cryn dah duk menghadap mkanan lupa segalanya hahaha

    @Cheqna
    hahaha itu dah lebih durang lak yang lebih...Tapi ada xorang mcmtuh huhu

    klo durang ajak Bie blh lor..tpi kalau durang yang minta kena ajak Bie wat dunt know jer haha dasar kedekut

    ReplyDelete
  20. @I I DANNY I I
    kat Q-lap nama restaurant tut tut....cari sendiri hahaha

    @//haikal II man//
    Lapar jom2 makan Bie pun tgh lapar gak nie ^__^

    ReplyDelete
  21. @leongkim
    iyeker....biasa2 jer huhuhu

    @xoxo
    cian fifi...nanti cuti semesta dapat lor mkn fifi itupun klo awak balik

    ReplyDelete
  22. @kay-N
    huhhh...xabis pun tgl 1set jer lgi!! hik3

    ReplyDelete
  23. semua nya membuat saya lapar hehe

    ReplyDelete
  24. @Hamzah Ian
    memang sedap hik3

    @Colourful life
    best2

    @yahaya
    hehe dah lapar jom2 makan...

    ReplyDelete