Besday 19 Ogos

19 Ogos hari jadi aku.
Besday tahun nie paling seronok sebab dalam bulan ramadhan....

semalam tepat 12tgh malam myfamily nyanyikan lagu besday!!!
Terharunya ngan gembira.......
panjang juga umur aku

Thanks kat kangkawan aku BBF
[Nanee, Mas, Myzah, Zizan, Reza, Akmal, Awangku Qamarul, Awangku Kassim, Syaiful, Era, Zura, Zawanah, Pengiran Anak Ehsan, Jamal, Zul, Azri, Haji syukri, Myee]
semalam siap hantar wishes besday kat SMS ngan CALLING2 bagai......
sampai kesubuh!!!

juga...
Thanks gak kat kangkawan di alam maya blog, facebook dan juga di twitter.
walaupun hanya di alam maya uols tetap kawan terbaek aku

Klmarin,
around 6.32 petang taim bukak puasa aku sambut besday kat umah



Maceh to mybeloved family
untuk besday semalam

NEXT
"
"
"
sambutan besday aku kedua hari ini 20/8
lepas berbukak nanti ngan kangkawan kat

THE EMPIRE HOTEL & COUNTRY CLUB

69 comments:

  1. meraihnya sambut birthday.......

    HAPPY BIRTHDAY
    LOVE YOU
    SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI

    ReplyDelete
  2. wah..bestnya!hepi belated besday bie...moga dirahmati allah selalu yaa...moga murah rezeki..pjg umor..amin..=)

    ReplyDelete
  3. hapi besday to u
    hapi besday to u

    didoakan semoga cute sentiasa
    love u dear

    ReplyDelete
  4. sedapnya kek....masih ada ker boleh antar x

    ReplyDelete
  5. bestnye sambut besday kali kedua boleh main golf nie...nak pigi brunei la huhu

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday!seronoknya sambut besday

    menu pun menyelerakaan..lapo perut terus

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday...dimurahkan rezeki hendaknya
    Bie sedap2 la makanan tuh tak dapat tahan lak huhu

    ReplyDelete
  8. serunuknya.....macam kita pulak yang sambut birthday hehehe
    selamat hari jadi and sayang u so much
    nanti kat empire hotel mesti meriah

    ReplyDelete
  9. adik selamat hari jadi..adik kami doakan adik dipanjangkan umur dan bahagia disamping insan2 yang tersayang

    sedih pulak tiap tahun tak sambut dengan adik.Adik tahun depan sambut kat sini laa please..........

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir dik, abg doakan agar dik dirahmati selalu...
    abg ingat dik tak hapdate pasal adik besday dari tadi abg kuar masuk jenguk blog adik he3

    selamat hari jadi adik dari ahli2 keluarga adik di selangor.
    dik, mak kimsalam kat keluarga

    ReplyDelete
  11. happy birthday Bie,meriah...meletop birthday Bie tahun ni. sambut 2X hik3

    Bie happy birthday sentiasa comel selalu :)

    ReplyDelete
  12. HAPPY BIRTHDAY DEAR
    WISHES YOU ALL THE BEST AND HAPPY WITH UR BELOVED

    DELICIOUS FOOD...LIKE IT

    ReplyDelete
  13. hapi besday to u dear
    bersyukurnya sambut besday bulan ramadan...
    menu semuanya sedap2

    ReplyDelete
  14. long time no see u ;) Bie how are you....

    Bie happy birthday to you...cute always

    ReplyDelete
  15. happy belated birthday bie
    hebat giler sambutan besday mu bie rasa jeles pulak huhu me tak ada penah pun kena sambut macamne huhu

    ReplyDelete
  16. happy birthday bie..sedapnya ayam masak merah fevet tuh yumyum :)

    Bie saya doakan semoga bie berjaya dalam bidang yang diceburi terutama bidang bisnis

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahir bie.Bie sedap2 ja menu tuh tergoda akak terus hehe

    rase2nya akak nak tempah tiket ke brunei pula nak ikut join pigi empire hehe

    ReplyDelete
  18. selamat ari lahir :)
    semoga panjang umur....amin

    ReplyDelete
  19. hapi belated besday dik..akak doakan diberkati sllu amin

    ReplyDelete
  20. hapi besday bie dear..i wishes u moga dipanjangkan umur dan bahagia disamping yang tersayang
    amin... =)

    ReplyDelete
  21. Happy birthday Bie.semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.cantiknya kek pink tu.

    ReplyDelete
  22. @Rizal
    setahun sekali la katakan :)
    amin
    love u too....

    ReplyDelete
  23. @HB_Awang
    thanks Hb...kek tuh dah abis dah huhuhu
    nanti malam ada laa hik3 datang laa

    ReplyDelete
  24. @Ultramen Ricky
    mai la sini dapat main golf hik3

    ReplyDelete
  25. @xoxo
    Tq fifi....ahaha yang tgk lama nanti batal plak puasa hahaha

    ReplyDelete
  26. @acep
    makanan sedap makan pun bertambah2 gak dibuatnya

    ReplyDelete
  27. @umar
    hahaha xper mar bayangkan aje macam besday mar
    nanti kat empire insyAllah meriah nie pun tgh wat persiapan :)

    ReplyDelete
  28. @€ fzh €
    maceh akak...insyAllah kalau tahun depan tak busy boleh kot sambut kat sana :)

    ReplyDelete
  29. @mildot
    maceh bang...mesti dik hapdate bang :)
    waalaikumsalam.....salam kat mereka gak

    ReplyDelete
  30. @M@N
    hehehe setahun sekali man..gpun durang yang buat Bie ikut jer hehehe :)

    ReplyDelete
  31. @bullet
    thanks...alhamdulilah kebetulan gak besday tepat2 bulan puasa :)

    ReplyDelete
  32. @kawaii
    i'm fine kawaii...thanks for ur wishes :)

    ReplyDelete
  33. @MUNCY
    hahaha kalau jeles wat la ur besday nanti :P

    ReplyDelete
  34. @ll zambry Sham ll
    iye ker....fevet Bie gak ;)
    AMINN..

    ReplyDelete
  35. @aida
    Jom la akak boleh la join nanti malam..

    ReplyDelete
  36. @kak ina mail
    thanks kak...amin :)
    iye ker maceh2 hehehe

    ReplyDelete
  37. hapi belated besday,nanti malam wat besday lagi ya bestnya :)

    ReplyDelete
  38. happy belated birthday.sedapnya menu birthday bie

    ReplyDelete
  39. best lah sambut 2x birthday...good place kat empire wow~

    ReplyDelete
  40. happy belated birtheday :)
    moga diberkati selalu...dipanjangkan umur..amin =)

    Bie mcmane kat msjis birthday dihotel meriah..

    ReplyDelete
  41. selamat hari lahir
    semoga panjang umur dan bahagia selalu

    ReplyDelete
  42. Tahniah Bie...sorry smlm bz ngan setting Dato Mohammad ke tmpt Yas..
    Ape pun Tahniah sesangat..
    "Selamat Hari Jadi" semoga murah rezeki dan dipanjangkan umur olehNYA..

    ReplyDelete
  43. @muhyiddin
    best giler hehe :) and TQ for wishes

    ReplyDelete
  44. @shamir
    durang yang nak sambut sham...bie on oke je

    ReplyDelete
  45. @@fD@L
    amin.....alhamdulilah meriah giler :)

    ReplyDelete
  46. @yastro
    its oke Yas....xjadi hal :) ape2pon thanks Yas

    ReplyDelete
  47. happy belated besday bie..bie hadiah kita xada ker kih2

    ReplyDelete
  48. hai bie..meriahnya besday u
    moga dipanjngkan umur dan bahagia selalu dgn insan2 tersayang. amin...=)

    ReplyDelete
  49. selamat ulang taon ya sobat
    mg makin sukses sgalanya

    ReplyDelete
  50. buat rekanku yang baik hati. semoga dengan ulang tahun kali ini memberi semnagat baru dan nuansa baru serta lebih kreatif lagi ke depannya. selamat ya

    ReplyDelete
  51. @€€..lagak sempoi..€€
    thanks....hadiah??Apasal pula Bie yang besday awak yang kasi hadiah laa.Besday awakkan bulan 4 dah berlalu hahaha :P

    ReplyDelete
  52. hepi belated bday... semoga panjang umur dan dimurahkan rezki...

    ReplyDelete
  53. Salam Bie,

    alamak so sorry dear, missed this post earlier, terbz sikit..

    anyway, HAPPY BELATED BIRTHDAY!..May you always be blessed by Allah SWT, dipanjangkan umur dlm iman dan sentiasa beramal amalan yg soleh.

    Hope u have had a wonderful day...and pleasant days ahead!

    :-)

    ReplyDelete
  54. @Cheqna
    waalaikumsalam,
    haha tak mengapa...its ok dear :P

    Amin.....

    ReplyDelete
  55. next time ada announcement cpat2 shout kat my blog..hehe..

    :-)

    ReplyDelete
  56. @Cheqna
    Oke...sip no poblem :) hehehe
    pastu dapat ape kih3

    ReplyDelete