Pagi Ke Petang

Ari nie aku ke pejabat pos EMS

cuma 5 blogger aku pilih tahun ini.
blogger2 yang tak terpilih....
insyAllah tahun depan giliran korang
Doa2kan umur aku panjang ahaksss

selesai kat EMS,
adik aku pulak sms minta belikan dvd citer Harry Brown
ngan dvd ps3 Uncharted among thieves 2



Harry Brown takde
belikan dvd ps3 Uncharted among thieves 2

around 3pm
singgah ke bazaar ramadhan
kat Stadium Berakas



P/s: persiapan raya korang macamnie dah siap ker? belum?
kitarang belum siap rabu depan baru pergi shopping raya!!
raya pun kat bandar
xla sibuk balik kampung sebab tak ada kampung :

36 comments:

  1. penat la tu seharian jalan2 lenguh gak dibuatkan.Takniah blogger yang terpilih :)

    kita pun belum buat persiapan lagi. rase2 tapau je nanti dah balik kampung ahaha

    ReplyDelete
  2. takniah pada yang terpilih rezeki bulan ramadan.
    sedap jer tengok kebab lapar2

    nak ikut la hari rabu nanti shopping kita pun raya kat bandar seronok ramai yang balik kampung hahaha

    ReplyDelete
  3. rasa kelakar je dapat adik mcmtuh tetibe je menghilang kekdg rasa geram pun ada hehe.
    keciannya turun kat sini sbb ari khamis akak balik perak.turun taw raya kat sini

    ReplyDelete
  4. 5 blogger saja ker..tak bole lebih hehe.Agak2nya riki dapat ker tak ek tetibe perasan lebih

    ReplyDelete
  5. ketingglan,kami juga belum buat persiapan.kalu buat pasti adik2 yang kacau

    ReplyDelete
  6. betul rasa sekejap pula puasa tahun ni dah nak raya pula.rasa sedih pula raya tak bersama. biskut fyfy dah buat dah yang lainnya beli.
    nie nak gitu fyfy dah masuk klass music main gitar hehe

    ReplyDelete
  7. SELAMAT HARI RAYA MAAF LAHIR DAN BATIN KALAU ADA SALAH DAN SILAP FYFY BUAT.


    SAYANG KORANG SEMUA........LOVE YOU SO MUCH

    ReplyDelete
  8. sedapnya juadah berbukak lapar terus hehe..bestnya diam2 adik kasi sesuatu utk blogger teruskan usha adik beramal mudah2an diterima oleh Allah Taala Amin....

    biasa la 2orang adik beradik manja la tu hehe. salam kat keluarga salam ramdhan dan salam raya tak lama lagi tiba.mohon ampun dan maaf

    ReplyDelete
  9. baiknya bie belikan ps utk adik :)
    psiapan ada la buat sikit2 hehe

    ReplyDelete
  10. comelnya bie...korean look
    sy belum lgi main ps3 masih ps2 huhu

    ReplyDelete
  11. nampak sedap saja juadah dibeli
    kebab my febet yummy.
    persiapan raya baru siap 80%....

    ReplyDelete
  12. Salam Bie,persiapan tuk anak dah berehh..
    Sedap makanan tue..lapo la plak yas jadinye..he3!!
    Errr..x de kampung x pe Bie..yg penting semua ahli2 keluarga ada..yg tu yg lg penting,kampung ni cuma sebahagian dr keseronokan hari raya jerr..

    ReplyDelete
  13. saya pun tak balik kampung
    sebab dah memang tinggal di kampung
    hehehe

    ReplyDelete
  14. @Rizal
    kalau bulan puasa je lenguh tapi bile xbulan puasa xla lenguh2 hahaha
    jangan lupa dah tapau antar2 la ke sini kih3

    ReplyDelete
  15. @HB_Awang
    join tuh bole xjadi halnya turun la sini bole la sopping sama2 tapi tiket flight sendiri beli hahahaha

    ReplyDelete
  16. @€ fzh €
    teman Bie gaduh kak...geram gilew!!haha

    ReplyDelete
  17. @Ultramen Ricky
    5blogger je riki kalau lebih tu tak tahu la tahun depan wink2....
    hahaha ala kan adik2 masih budak biasa la wat kacau. geram gak tengok mereka.....salam kat kiki & fiki

    ReplyDelete
  18. @xoxo
    owh iye ker dah masuk kelas music bagus la tu. Apasal tak pilih main keyboard??
    selamat hari raya juga

    ReplyDelete
  19. @€€..lagak sempoi..€€
    owh iyeker...bie kekadang je main ps3
    sbb mudah addicted haha

    ReplyDelete
  20. @yastro
    tuh la nak rasa gak suasana raya kat kampung...selalu tgk kat tv hahaha

    ReplyDelete
  21. @tehr
    oh iye ker sama laa....hehe raya kat bandar.

    ReplyDelete
  22. sedihnya tahun ini tak dapat balik kampung.raya kerja huhu beraya kat bandar sj tahun ini

    ReplyDelete
  23. dah ambil dah main keyboard tapi tgn fyfy nie kasar sangat tahap drastik susah sangat nak main sbb itu ambil guitar.

    ReplyDelete
  24. sedap makanan tue terasa pula lapar he3... sy baru sja balik dari kg pasal raya tak ada cuti.

    ReplyDelete
  25. sedapnya kebab rasa nak beli esuk la he3

    ReplyDelete
  26. raya dah dekat
    selamat hari raya...
    persiapan biasa2 je sbb bajet lari huhu

    ReplyDelete
  27. hai cute,
    dah tinggal beberapa hari lagi nak raya...nak raya...nak raya...
    seronoknya dapat kena belikan games ps3 mahal gilew harganya sampai2 mencecah beratus satu games sbb tu sy belum beli ps3 hik2

    ReplyDelete
  28. @rizki maulana
    Tak ape la xdapat balik lgipun demi tugas gak..

    ReplyDelete
  29. @xoxo
    oh iyeker hahaha xkan lebih tahap drastik jgn jer nanti tali guitar putus2 pulak.. good luck taw

    ReplyDelete
  30. @newinkal
    oke ape awak dah pun balik kampung b4 raya dah terubat dah kerinduan kampung hehehe walaupun raya tak cuti.hehehe

    ReplyDelete
  31. @Ryknow
    raya sakan wak sampai2 lari bajet...

    ReplyDelete
  32. @tauQ
    sabo...sabo...puasa abiskan dulu baru raya :P

    ReplyDelete