Terakhir

Bulan syawal masih belum berakhir so aku ngan family buat openhouse
raya terakhir untuk tahun ini sebab kueh ngan biskut raya dah habis!














juadah untuk openhouse


dasar hantu online pantang jumpa laptop curi masa blogging

41 comments:

  1. sedapnya juadah openhouse taun depan nak pi sana pula lah.. :)
    kiutnya baby mama dukung nape tak culik terus...budak kecik tu pun bole hehe

    sempat gak on9

    ReplyDelete
  2. cantiknya bilik bie jeles pulak akak hehe...dik masih aktif main keyboard ker?
    cutenya baby tu rasa nak cubit je hehe dah berakhir raya adik taun ni

    ReplyDelete
  3. u so sweet dear....
    make me falling in love

    delicious food

    ReplyDelete
  4. sungguh menyelerakan kalau sy ada kat situ ntah berapa kali round saya makan hehe
    dapat tapau sekali :)

    ReplyDelete
  5. ingat apa pulak terakhir ni terkejut gak rupanya raya hahaha
    nak minta pos bole tak terus barang2nya sekali :P

    ReplyDelete
  6. lazat2 saja menunya lapar pulak.bie ada pc dgn laptop la bole saya pinjam tak!beri terus pun xapakan...kan bie kaya :)

    ReplyDelete
  7. sungguh mengugat nafsu makan ku!Lapar i terus...
    bie u so cute

    ReplyDelete
  8. hahaha kecik2 dah jadi suspek terpilih pulak
    bie malu2 kucing sebab ada bie la tu

    ReplyDelete
  9. malu2 kucing tapi nak gak diajak bergambar.menyekat je keje bie ni :)

    ReplyDelete
  10. bie tak sanggup aku tgk menu openhouse hang betul2 membuatku lapar abis diet aku hahaaahhhh

    ReplyDelete
  11. Bie kalau ada yang sesat beraya macamane? nak makan apa!kueh dah abis dah...

    ReplyDelete
  12. aduh sedapnya!tahun depan buat rumah terbuka lgi ke?rasanya nak turun kat sana pulak

    ReplyDelete
  13. sibuk2 mana pun sempat jgk bie jenguk blog!hebat baru dinamakan blogger yg tegar..pc pun ada meriah kehidupan

    ReplyDelete
  14. segan kat bie kot sebab tu malu2 kucing ataupun takut bie sekat dier he3

    ReplyDelete
  15. bestnya buat rumah terbuka makanan lauk pauk boleh tahan sedapnya
    rajinnya bie on9

    ReplyDelete
  16. tiba2 je rasa lapar jam 4:48 pagi
    hehehe

    ReplyDelete
  17. @Rizal
    jangan tak ada pula!culik kejap je kalau lama2 bole gak tapi tak pasal2 mak budak yang nangis hahaha

    selagi ada waktu pasti on9

    ReplyDelete
  18. @€ fzh €
    biasa2 je akak.masih lagi aktif!alhamdulilah dah abis beraya dah :)

    ReplyDelete
  19. @amir ahmad
    tak kisah la berapa round awak nak makan. Boleh tapau je :)

    ReplyDelete
  20. @HB_Awang
    pos makanan alamat basi la wak!barang2 xleh hihi

    ReplyDelete
  21. @masitah
    hahaha iye la tu.masih lagi main :)

    ReplyDelete
  22. @ghanny_ikkram
    tak apa la setahun sekali..mcmtuh la suspek yang awal2 sekali Bie cekuk hhahaha
    wahhhh....wat apa nak malu2

    ReplyDelete
  23. @jamal
    menyekat takpe asal tak kerjakan anak orang hahaha.
    chewah!!diet la konon....makan ia gak berpinggan2 :P

    ReplyDelete
  24. @khairuddin jones
    sesat2 datang takpe la.kueh dah abis makanan lain ada maa..... hahaha

    ReplyDelete
  25. @faraquddiney
    insyaAllah buat..datang taw jn takde pulakkkk

    ReplyDelete
  26. @[]Ri_ki[]
    alah...biasa la budak2 awal2 segan hahaha

    ReplyDelete
  27. lapar terus i tengok.comel2 je budak2 tu bie apa kurangnya cute juga.

    ReplyDelete
  28. Salam Bie..wah meriah nampakk..He3!!
    Sori la lame lak "tenggelam", rase maleh tul pas raye ni nak berBW..
    He3!! Ape pun terima kasih bebanyak atas "kiriman" dr Bie tu,hari ni bru bukak sampul surat tu..(amik kt pej Pos klang hr senin)..Yas akan simpan,wat kenang2an..terima kasih!!

    ReplyDelete
  29. @yastro
    hahaha Baru nampak hehe..Bie pun sama gak malas mesti dipaksa gak wat BW hehe
    sama2 :)

    ReplyDelete