Traffic

Traffic! Traffic! Traffic!

So,tetiba pula ari nie aku rajin sangat tengok traffic my blog..
yang agak lama juga aku tak tengok.

Minggu lepas terserlah sangat traffic menurun sebab tak kerap buat Bw
pastu,baru kobar2 balik buat Bw hasilnya traffic kembali setabil

- Happy Blogging :) -

23 comments:

  1. hebat dah setabil balik!apapon blog ni best sebab tu traffic jatuh sekejap je :)

    ReplyDelete
  2. wah meriahnya sehari dah dapat beratus2!Blog sy sehari cuma 10visitors sedihnya

    ReplyDelete
  3. jeles saya terus cuma dua hari saja traffic turun pastu naek balik....wahhhhh hebat
    uniQue visitors dekat seratus wow

    ReplyDelete
  4. caya laa walaupun sibuk bisnis traffic kembali setabil :)
    tenguk saja ni fifi pun kembali semangat balik hehe

    ReplyDelete
  5. kembali bersemangat dik,akak sja belum lgi bangun dari kemalasan.traffic akak dah jatuh

    ReplyDelete
  6. Yas dulu pun cam gile2 jek kejo traffic,tp skg dh maleh sikit sbb byk keje..x leh nk pulun dah!!
    Skg ni kira balas ngan g kat yg terpilih ajelahh..pe pun happy blogging gak dr yas.

    ReplyDelete
  7. @Rizal
    alhamdulilah...traffic naik balik hehe
    iyeker bestttt!!!takde la biasa2 je

    ReplyDelete
  8. @HB_Awang
    rajin2 la buat Bw kalau nak traffic naik :)
    happy blogging to u too

    ReplyDelete
  9. @Ultramen Ricky
    bole la hehe tak sangka gak traffic naik balik :)

    ReplyDelete
  10. @xoxo
    kalau dah semangat jom la sama2 rajin2 kan diri buat Bw hehe

    ReplyDelete
  11. @€ fzh €
    lah mcmtuh pulak...bangun2 jn malas2 wahhh tetibe pulak Bie semangat hahaha

    ReplyDelete
  12. @yastro
    oh iyeker sbb byk keje...kalau tak banyak keje kejar gak traffic kan he3
    wahhh kat blog terpilih je :)

    ReplyDelete
  13. susah juga nak cari traffic nak buat bw lenguh tangan

    ReplyDelete
  14. takniah bie,traffic mendadak naik!terutama unique visitors...
    saya nak buat bw tapi kemalasan masih menebal huhu

    ReplyDelete
  15. Jom xchange link dan banner..
    nizam dah masukkan link n banner awak..
    http://nsnoop.net/exchange-link/
    http://nsnoop.net/banner-exchanges/

    ReplyDelete
  16. @AzRy SyaFiQah
    hehe best sangat2 tapi bila turun tuh yang tak best :)

    ReplyDelete
  17. @rizki maulana
    biasala lenguh2 tapi hasilnya memuaskan!bsusah2 dahulu

    ReplyDelete
  18. @rekhashank
    hahaha bangun la bangun jgn asyik malas je

    ReplyDelete