Berehat 1 Hari

Actually,
masing2 sibuk ngan kerja...
sorang sibuk ngan bisnis...
sibuk pulak ngan mentelaah pelajaran...
bila dah
dicampur ditolak dibahagi ngan aktiviti harian
sibuk ngan main games ps3 (terutama adik aku)
ditambah pulak ngan aku hantu on9
1 hari dah memandai untuk rehat.....

hari sabtu yang lepas
kitrunk gerak gi pantai...


rasa teruja!! bagai nak rak bila dah sampai kat pantai sebab dah lama tak turun hehehe

aku ngan family
Kat Pantai Serasa pertama kali kami jejak kaki setelah tempat ini dinaik taraf.
aku yang suka ambil tahu sebab nak tengok perubahan dibuat...
my bbf say tempatnya okey......!!selebihnya pulak &@%?$.......!

so bagi aku....
tempatnya 'BolehLah' agak better dari sebelum ni
TAPIiiiiiiiiii
TANDAS pulak hampeHhhhhh takde T__T
so selama ini pengunjung2 yang datang nak membuang katne?!
Kat pantai Ker.....!!!!!!!








cuma kebersihan kurang!!
sampah merata tempat

Tak lama kena singgah tempat lain
kat Reakreasi Hutan Simpan Berakas.
paling best..bersih..berbanding ngan tadi









p/s: tetap gigih aku update walaupun tenet macam siput O___O

36 comments:

  1. hahaha betul ke sehari dah cukup!i rasa mesti durang yg dtg bawak spare utk melepas hahahaha

    ReplyDelete
  2. best gile gi pantai rasa rindu pula nak gi..

    ReplyDelete
  3. akhirnya update juga lama menunggu update terbaru he3
    seronoknya pergi pantai...kelakar juga takde tandas ntah2 melabur tepi pantai je kot free air hahahaha

    ReplyDelete
  4. wahHhhh happynya berehat walaupun sehari!betul2 fifi tengok dah walaupon kat pic ni tempat kedua itu lebih better cantik sangat terasa terpanggil pula nak gi sana

    ReplyDelete
  5. hehehe seronoknya nampak meriah je satu famili.
    paksu main kejar2 pulak

    ReplyDelete
  6. kat sni gak dik tenet dah mcm siput! rasa seronok akak tengok korang semua...betul tu dik tak sama keluarga rasa sunyi gak kehidupan.famili adalah segala2nya!
    baru akak perasaan dik dah wat watermark rupanya..cantik2 nampak sweet

    ReplyDelete
  7. rasa seronok je tengok u kat pantai
    rasa lama dah i tak pigi pantai

    ReplyDelete
  8. dah dibaiki tandas pula takde kot2 melepas tepi pantai ha2

    ReplyDelete
  9. seronoknya nanti bawa saya kat sana pulak tetapi saya nak tempat yang ke dua tu..tak nak yang pertama takde jamban he3

    ReplyDelete
  10. nice pictures..really2 beautiful beach.sweet family :)

    ReplyDelete
  11. hajat nak gi rest terbantut gara2 longgokkan sampah :(
    ntah2 membuang pun kat situ kot

    ReplyDelete
  12. berukband kat sini oun sama rasa nak belasah je hahahaha......
    cantik gile view pantai tu bie!Rasa terpanggil nak santai kat pantai(motif:tak nak kalah he3)

    kot2 durang terlupa kot buat tandas ataupun jimat bajet buang tepi pantai keh3

    ReplyDelete
  13. bsekali sekala gi pantai best gakkan ilang juga stress keje!!
    tapi nie u makin bertambah2 stress sampah pula merata2....terus tukar tempat Hehehe

    ReplyDelete
  14. wahhhhh pantai best sangat2!ari minggu nie i nak gi pantai lor he3
    bie nak ikut tak?? :)

    ReplyDelete
  15. bie pigi pantai rupanya nak best je seronok rasanya bila pigi dengan famili.

    lor iyeker bie takde tandas!!!!Jeng3 nie dah tahap2 genting paksa gak melepas tepi pantai ahahaha

    ReplyDelete
  16. wow gi pantai bestnye!nice pic bie like it :)

    ReplyDelete
  17. Cantik gak pantai tu Bie,Tapi kalau toilet x de mmg masaalah besorr tuuu. X leh duk lepak lelama laaa...he3!!!

    (Cam boleh jd port memancing jekk nih..kalau dh kaki tu..mmg x lari kemana gakk..ha3!!)

    ReplyDelete
  18. @Rizal
    kalau banyak keje tu sehari dah cukup tapi kalau takde apa nak buat rasa nak berhari2 gak :)
    ah3 iyelah tu bawak spare...

    ReplyDelete
  19. @HB_Awang
    masanih bizi sikit so takde banyak masa nak update apapon tq for waiting ngah3...
    ah3 telebih free la dah membuang kat tepi pantai

    ReplyDelete
  20. @xoxo
    yup2 second place lgi better!wahhh kat sana takde pantai ker??lgi better kot.....

    ReplyDelete
  21. @Ultramen Ricky
    itu yang kejar2 tu membalas dendam sebenarnya he3

    ReplyDelete
  22. @M@N
    gi pun kekadang je kalau ada masa itupun ikut mood...

    ReplyDelete
  23. @umar
    takde hal nanti bawak u kat sana :)

    ReplyDelete
  24. @rizki maulana
    tau takpe hilang mood paksa gi tempat lain.

    ReplyDelete
  25. @rekhashank
    ahahah nanti belasah2 tak pasal2 u tak dapat on9 lagi itu nahas tu!!

    ReplyDelete
  26. @melisa_leeh
    tu la kekadang je kalau selalu bosan juga!

    ReplyDelete
  27. @zulphiandie
    tak nak ikut la...aritu gi pun dah timbul bintik2 kat muka uwaaaa..... nie nasib baik dah baik :)

    ReplyDelete
  28. @yastro
    Macamtuh la tak leh duduk lama2...he3 wahhhh kaki pancing rupanya :)

    ReplyDelete
  29. hilang stress kat pantai.cantik je viewnya bie

    ReplyDelete
  30. meriahnya gi pantai..viewnya pun menggancam bule relesed tension hehe.

    ReplyDelete