Mood Rajin Baru Update!!!

Terasa bersemangat update blog.
Tak seperti selalu malas melampau sebab tenet buat hal


order me goreng tanpa sayur sebab tak suka sayur!!

rumah masih lagi pengubahsuai.
hari rabu lepas
kitrang ngan teman rapat bapa (bos pengubahsuai) beli barang untuk rumah...



penat beli barang
tapi best.....



















selebihnya kena tunggu barang sampai yang telah kitrunk order

43 comments:

  1. waaaaa meriahnya!!tak sabar pulak nunggu siapnya

    ReplyDelete
  2. woahh
    lawa2 mozacnyer :D
    nnti dh siap pengubahsuaian
    boleh la tnjukkan rupa baru rumah~

    ReplyDelete
  3. nice update!
    btw makin berjalan lancar je uols buat pengubahsuai rumah

    ReplyDelete
  4. nasib baik semangat balik update!
    bestnya gi shopping...

    ReplyDelete
  5. shopping melatop abissss dah siap saya nanti nak gi sana pulak tapi dah cuto semesta
    tak lama lagi 27/10 tak sabar pulak nak wishes
    salam kat family :)

    ReplyDelete
  6. caya lor dah siap pasti melatop!!! raya nanti riki gi raya sana pulak..kan korang bulan puasa gi kl kan riki ikut lor :) tak gak sesat nanti bila sampai sana

    ReplyDelete
  7. awesome...do the best
    ur family is great doing this for urs family

    ReplyDelete
  8. ahirnya update juga lama tunggu entry terbaru
    ehhhh seronoknya gi shopping saya tak kena ajak pon hehe takpe nanti saya gi sana juga kejutan untuk saya

    ReplyDelete
  9. ni beli barang untuk rumah baru ke Bie?

    ReplyDelete
  10. wah banyak tol barang2?
    mesti habis bayak duit ekh? huhuh

    ReplyDelete
  11. wah dik ni pengubahsuai besar2an nampaknya..
    pasti gempak dah siap!

    ReplyDelete
  12. tak sabar pulla nunggu siapnya
    nanti update bile dah siap!

    ReplyDelete
  13. same wif me xsuka sayur uhuhu tak sedap langsung he2
    bie dapat rumah baru ekh!mantap je uols pilih

    ReplyDelete
  14. rasa seronok i tengok u shopping bie rasa tak sabar pulak i nak tengok dah siap nanti!!
    jn lupa update k

    ReplyDelete
  15. banyaknya pengubahsuai untuk rumah baru ker bie?
    nak tengok nanti bile dah siap :)

    ReplyDelete
  16. @Rizal
    hahaha tunggu je nanti bila dah siap

    ReplyDelete
  17. @Fakhrur Razi berkata
    k nanti dah siap :)

    ReplyDelete
  18. @xoxo
    oke jemput datang la fifi...takde lama lagi kan cuti semesta B4 tu do the best for ur exam

    ReplyDelete
  19. @Ultramen Ricky
    dalam perancangan macamtu la puasa tahun depan gi turun kl for 3malam je :)

    ReplyDelete
  20. @wadud@duad
    hishhh takde la smpai abisnya wadud...

    ReplyDelete
  21. Sama la ngan AUR...sayur hijau kurang minat..sayur kaler lain takpe...hehehe

    ReplyDelete
  22. lawanya barang2 dipilih dah siap mesti bertambah cantik.

    ReplyDelete
  23. hello der...
    most interesting!dah siap nanti makin bertambah2 gah la...jn lupa jemput kitrang bila dah siap hehehe tetibe i pulak yang excited. takpe la i tumpang mewah wat seketika kat rumah u nanti hehehe

    ReplyDelete
  24. dah lama xsinggah sini tahu2 u wat pengubahsuai
    ur house dah cantik dah ni bertambah cantik la nanti wahhhhh~

    ReplyDelete
  25. Salam Bie, yas pun mengalami masaalah tenet bila kt umah...berukband P1 n Celcom,same je x leh pakai..
    Ape pun nk tgu,bila lah leh nengok gambar umah baru bie nihhh...





    p/s:nk online kt tmpt keje...keje dh overload skg nehhh...aduhaiii!!!

    ReplyDelete
  26. @AUR
    ahaha iye la tu!Bie semua sayur xminat.Rasa loya pulak nak makan uhuhu

    ReplyDelete
  27. @Andie
    ahahaha takpe la tumpang2 nanti dah siap cheq abar :)

    ReplyDelete
  28. @Andie
    ahahaha takpe la tumpang2 nanti dah siap cheq abar :)

    ReplyDelete
  29. @GenOnline
    wahhhh lama sangat u menghilang!agak2nya bizi la erk :)

    ReplyDelete
  30. @yastro
    tuh la asyik2 tenet wathal buhsan giler menghadap laptop takde mood uhuhuh..
    nanti dah siap Bie tengokkan :)

    ReplyDelete
  31. Rajin2 lah update ye, jangan macam akak yang lama menghilang, terus tak de idea..hehehe..

    :-)

    ReplyDelete
  32. @Cheqna
    insyaAllah diusahakan hehehe
    napa je sis tetibe menghilang ek...

    ReplyDelete