For You Mama


love u mama... only you in my heart!

sambutan birthday mama kami buat kat luar.



kali nie pilihan bapa kat Gadong Town
pilihan aku ngan my lil bro kena reject
huhuhu..... -padan muka-
mana taknya tempat kami pilih Empire And Country Club
so motif kami berdua gi sana nak gi pawagam and lepaking kat lagoon
perasan giler sengal betul kami pulak yang over!! macam kami yang birthday...



pastu
shopping time!!!

p/s: semua present tak ditayangkan so so so peribadi

"
"
to
keluarga angkat di Putrajaya
dan
family member yang bermastautin di UK
ur present dah kami received
-awesome-
thanks alot :)

25 comments:

  1. wow delicious food make me hungry again sob3
    bestnya gi sambut birthday mama
    (bila sambut birthday i pulak hahahaha tetibe terhegeh2)

    ReplyDelete
  2. saya lapar..saya lapar..menunya sedap sekali.
    tahun depan besday saya nak minta belanja sama gi shopping terus hehehe

    ReplyDelete
  3. Semoga Ibu Bie sntiasa sihat sejahtera dan dirahmati olehNYA..amin.

    ReplyDelete
  4. Semoga Ibu Bie sntiasa sihat sejahtera dan dirahmati olehNYA..amin.

    ReplyDelete
  5. hepy belated bufday aunty =)
    maintain awek muda ye hehe..

    ReplyDelete
  6. bestnya sambut besday!menu pun sedap2 terliur abis

    ReplyDelete
  7. best lah gi celebrate fifi nak join takleh duk jauh pulak uhuhu

    ReplyDelete
  8. wahhh nak tengok gak nak tengok gak hadiahnya ahahaha nak gak hadiah saya ditayang kih3..

    ReplyDelete
  9. @Rizal
    cukup2 la nanti gemuk pulak ahaha :P ek eleh kan besday awak dah kitrang sambut ape...sambut taun depan lagi lor :)

    ReplyDelete
  10. @umar
    wahhhh siap dengan permintaan pulak :)

    ReplyDelete
  11. @MiSs TOrA
    ahahaha bertambah2 kembang pulak nanti bile mama yang baca kih3 apapon thanks :)

    ReplyDelete
  12. @HB_Awang
    lor dah tengok menu tu dah lupa janji nak diet ahaha :P

    ReplyDelete
  13. @xoxo
    nanti boleh la join fifi...fokus exam dulu :)

    ReplyDelete
  14. @Ultramen Ricky
    hahaha ambik kau!!! thanks for da presents... :) awesome

    ReplyDelete
  15. wahhhh nampak meriah je...lapak pulak uhuhuhu

    ReplyDelete
  16. bie kelakar je korang nak atur gi empire padahal korang da planning tersendiri ahahaha kantoiiii

    ReplyDelete
  17. Salam ...
    buat sahabatku yang lama mimi enggak mampir...
    maaf kan mimi.....

    moga persahabatan enggak putus...salam buat mimi kangen deh,,,pada semua sahabat lama terutamanya Bie...dalam dunia blogging nih...
    nak menyorok tau bie.....bie carik mimi
    HUGE mimi~~~~~~~

    ReplyDelete
  18. @(◕‿◕)
    tue la tahu2 je planing kantoi ahahaha

    ReplyDelete
  19. @mimi
    waalaikumsalam

    wahhhh...u gimana je ek dah lama dah menghilang!!
    balik la bblogging.....

    ReplyDelete