Tersedar Dari Kelalaian


Baru tersedar...
entry tak berupdate2!!
Dekat 1 minggu lebih.
baru tergesa2....



terlebih aktif blogwalking! sampai lalai nak update


sambil makan nie bestnya......

40 comments:

  1. uwaaaaaa baru upadte lama gak tunggu huhuhu rupanya aktif bw
    kat sini pun hujan...bestnya makan pizza dan ayam kfc laparnya aku :(

    ReplyDelete
  2. sibuk bw rupanya lama gak tunggu entry terbaru :)

    sedapnya pizaaa

    ReplyDelete
  3. bestnya tym2 hujan makan menda tu wowww sedapnya!!!!

    ReplyDelete
  4. wahhh my peberet toh terliur fifi tgk hehehe
    lamanya tak buat entry rindu teramat2

    ReplyDelete
  5. gembira gak sya blog nih dah update yehhh yehhh suka2
    kalo boleh update tiap hari boleh tak??

    ReplyDelete
  6. yup ur right rajin buat BW berbaloi2 juga traffik dapat

    jom2 blogwalking...

    ReplyDelete
  7. salam Bie..
    Dah lama saya tak berblogging hehehe sedap gile makanan tuh terasa lapar pulak

    ReplyDelete
  8. delicious food~~ Yummy!!

    keep blogwalking..

    ReplyDelete
  9. bila tym2 hujan memang rasa best buat blogwalking.
    betol sangat2 bie depends yang rajin bw

    ReplyDelete
  10. haha. jangan jadi camtu, blogwalking memang seronok.

    tapi dalam dunia blog ni, kita memberi, kita menerima.

    sharing is caring :)

    ReplyDelete
  11. hahaha terlalai terus nie baru buat entry apapon sentiasa menanti ur entry :)

    ReplyDelete
  12. @Rizal
    tahu xpe!! tetibe terlupa update :)

    ReplyDelete
  13. @xoxo
    hahaha kat sana awak terlebih makan la nampaknya :)

    ReplyDelete
  14. @umar
    itu tak dapat dijanji saya bukannya rajin sangat update tiap2 hari hahaha

    ReplyDelete
  15. @@fD@L
    tu ler traffik bertambah2 yang masuk kalu tak rajin membawa padah gak

    ReplyDelete
  16. @indra hafiz
    sedar gak awak akhirnya kekadang je saya nampak awak bw

    ReplyDelete
  17. @mailozai
    memang bersemangat berganda2 dah tak terasa beberapa jam menghadap laptop :P

    ReplyDelete
  18. @abid_PM
    tu ler jangan jadi macam saya mudah terlupa update hahaha :)

    yup ur rite! Bw memang seronok

    ReplyDelete
  19. @€€..lagak sempoi..€€
    thanks alot sentiasa menanti hahaha tetibe perasan

    ReplyDelete
  20. betul sangat bie bila dah seronok blogwalking..nak update pun mudah terlupa!

    blogwalking memang seronok kekadang wat terleka gak he3

    ReplyDelete
  21. so delicious food.... tak belanja pun hik2

    ReplyDelete
  22. Salam Bie..lame x menjengah kt sini..semoga sihat sokmooo...

    ReplyDelete
  23. tiap2 hari cuaca hujan macamnih kan best hehehe

    ReplyDelete
  24. Sis,

    memang best BW tempat orang, macam2 cerita jumpa..hehe..

    :-)

    ReplyDelete
  25. bw best leh dapat ramai blogger2 uols kenali

    ReplyDelete
  26. kekadang memberi malas juga

    buat bw bile diterjah orang itu

    tapi die plak tak terjah balik.

    buhsan~

    ReplyDelete
  27. blog u tak buat bw pun ramai dah kunjung ur blog bie..tpi u ttp buat bw u mmg best tak berpeluk tubuh

    like ur blog

    ReplyDelete
  28. wah hebat u bw sambil makan tu hehe takde apa walau lama2 bw :-)

    ReplyDelete
  29. @bob ameng
    hahaha tau xper
    lepas nih takleh lagi leka2 taw :)

    ReplyDelete
  30. @phantokyle
    iyelah tuh..awak bile lgi nak belanja? kedekut betul hahaha

    ReplyDelete
  31. @yastro
    kumsalam Yas..
    sentiasa sihat je yas :)

    ReplyDelete
  32. @(◕‿◕)
    buleh gak tiap2 hari macamnih tapi agak2 gak orang lain yang tinggal tanah rendah alamat banjir plak nanti :P

    ReplyDelete
  33. @zal33akbar
    yup2... lebih ramai tuh yang best jn syiok sendiri hehehe

    ReplyDelete
  34. @Myee
    oh iyeker?! mungkin orang tuh busy kot!! Be + taw...dun be - menilai orang oke :)

    ReplyDelete
  35. @Andie
    takde la ramai sangat.. nih pun syukur gak :)
    like ur blog too

    ReplyDelete
  36. @Joke sarema
    tuh la tipnya bule lama2 mengahadap laptop hahaha

    ReplyDelete