Meow Meow

Bagi yang minat kucing memang bagai nak rak terloncat2....terpekik2
bila tengok kucing,
lebih2 lagi kucing tu gebu..... kiut-miut pulak!
Dahtu tahap kebersihannya amat2 memuaskan....





So,
tak kisah sampai berapa ekor dibela kat rumah...
sana sini tengok kucing... berligar-ligar...

Tetapi...
bagaimana pula yang tak minat?!
bile tengok je dah meremang bulu roma.... itu dah memang sah2 melarikan diri takut sangat2



tapi berlainan pula orang yang suka kaki dera kucing.. jadi la macamnih!

p/s: tapi aku memang jenis penakut kucing.... apa2 je jenis haiwan memang takleh dekat sedaya upaya jauhkan diri.

20 comments:

  1. comelnya kucing! tu yang terloncat bagai dah tahap maksima dahtu hahaha

    memang ada juga dera2 haiwan..jom kita dera orang tu balik ahahaha.

    laaa pendedahan tak minat haiwan nanti saya hadiahkan kucing ek kih3

    ReplyDelete
  2. sama la sy pun takut semua haiwan he3.ntah la rasa seram sejut je kepala lutut pula

    ReplyDelete
  3. comelnya rasa nak peluk je kuat2 he3.
    bela kat rumah tak dapat dah ada 2 budak kecik dahla kucing sesat dah durang tarik2 ekor apa lgi nak bela ntah2 tak lgi bekor

    ReplyDelete
  4. dah tahap dera dah sampai bebalut kaki kucing!
    nak dipepejal je org tu..

    ReplyDelete
  5. kucing mmg comel2 belaka tapi kekadangnya bila pengacau tuh tahap tak bulh nak handle suka mencuri ikan kat dapur haha

    ReplyDelete
  6. @Rizal
    hahaha kalau dah minat lebih2 dah abis tahap maksima dah...

    takyah gi hadiah tak diterima hahaha :P

    ReplyDelete
  7. @HB_Awang
    tuh ler dah takut wat macamner kan... :)

    ReplyDelete
  8. @Ultramen Ricky
    tuh ler ingat pulak balik 2budak tuh tarik2 ekor kucing hahaha

    ReplyDelete
  9. @xoxo
    itu pun kalau tahu sape yang dera...kan...

    ReplyDelete
  10. @€ fzh €
    hahaha itu kucing sesat la tu kak...

    ReplyDelete
  11. @eiela
    memang la comel..manja tapi dah takut wat macam ner huhuhu

    ReplyDelete
  12. if byk sgt kucing mcm rumah tu utk kucing plak..cute2 kucing ni

    ReplyDelete
  13. @oya
    hahaha.....kalau terlebih bule jadi macamtuh jgk!

    ReplyDelete
  14. ee . kejam gila . sanggup wat kucing cam tu .


    ** ciut la kucing kat atas tu . hehe . suka ^__^

    ReplyDelete
  15. @kikilalahsite x)
    tue ler kejam sangat2 walaupun tak suka kan... :(

    ReplyDelete
  16. alaa..kesian kuching gambar bawah tu..sampainya hati disiksa..

    and comelnya kuching yang putih tu..

    ReplyDelete
  17. im a cat lover.first time pregnant pun stil tidoq dengan my cats.semua marah.tapi allah maha kaya.baby pun ok.si little Aliff skang pun tak takut dengan cat...lagi dia nak ramas2 kucing tu ada laa..haha..

    but now dah tak bela dah .. my biggest problem bila cat sakit...i luv them more than i luv human...rasanya camtulaa perasaan ni..paling sedey..bila dah ada anak sendiri, kucing2 macam paham je..sekor2 mati..sedey..

    Jangan dera kucing!!!
    Jangan dera binatang!!!!
    Aku sumpah korang jadi batu nanti!!hehe

    ReplyDelete
  18. @Cheqna
    tuh la suka2 hati je diseksa kan.... takde perikemanusian :(

    ReplyDelete
  19. @Cik Dya
    oh iyeker....mungkin kucing tuh mati sebab duk suruh tumpukan perhatian kat little Aliff kot hehehe...

    ahaha....tetibe kena sumpah :P

    ReplyDelete