Page Rank (PR)

Page Rank adalah merupakan ranking bagi sebuah blog. Ianya bermula dari 0 hingga 10.

Bagi blogger - blogger yang mementingkan page rank (pr) akan berusaha / bekerja keras agar Pr naik ke satu tahap ke satu tahap.

Dengan maksud lainnya semakin tingginya Pr blog itu semakin bagus la blog tersebut. So, semakin banyak cara - cara atau tip - tip yang berguna buat blogger di laman google.
Bagi yang ingin tahu akan cara - caranya boleh lah google untuk mengetahui akan lebih jelas lagi.

aku baru dapat Pr3

12 comments:

  1. pr 3?
    wow. tinggi nye
    pr mya baru 1 :P

    ReplyDelete
  2. Bie,

    good luck sis!..I tak kisah so tak nak lawan dgn u lah..haha..

    :-)

    ReplyDelete
  3. @Cik Mieyrarif
    hehehe...lama2 nanti blog u pun bule naik :)

    ReplyDelete
  4. @Cheqna
    alah...jangan la rendah diri(tetibe) ahahaha lawan la...lawan la... (pendesak teramat)

    kalau macamtuh lawan ratu bowling je la kuikui... :)

    ReplyDelete
  5. wahhhh...PR3 tuuu...besh2...Tahniah Bie. Yas x check pn blog yas tu...ntah2 x de dlm rangking lg kott..he3!!!

    ReplyDelete
  6. Bie,

    memang rendah dah pun, don't think boleh membesar jadi tinggi..membesar ke tepi adalah..hehehe..

    :-)

    ReplyDelete
  7. @yastro
    sama2 Yas.... hehehe oh iyeker belum check lagi?!

    ReplyDelete
  8. @Cheqna
    hahaha kelakar pulak besar ketepi :)

    ReplyDelete
  9. pr3 dah mantap dah! my blog belum dapat apa2 lagi :(

    ReplyDelete
  10. ok la tu PR3... hehehe..
    nizam lupe lak nak check nizam pr brape... hehe... jom check kejap.. :)

    ReplyDelete