Silent Reader

Sebut saja pasal 'Silent Reader'
hal ini sudah tidak asing lagi di kalangan blogger.

Dah nama pun SILENT
so, otomatiknya visitors tersebut tidak meninggalkan apa2 jejak...
mahupun diruangan shoutbox atau komen.
TETAPI.....
kita boleh rasa akan kehadiran mereka melalui ip address
-Jeng..Jeng..Jeng..-



p/s: Sebab penyebab seringnya berlaku Silent Reader?!

16 comments:

  1. sebab malu kot he3
    agak2nya saya nih silent reader awak tak hahaha

    ReplyDelete
  2. mungkin sebab ingin tahu je kot dan belum lagi terbuka hati nak tinggalkan jejak... he3

    pandai2 je aku buat komen macamtu tapi tak tahu ade kemungkinan

    ReplyDelete
  3. kekadang visitors yang silent nie cuma ingin tahu akan blog tu kot! ala macam kunjungan rutin beliau hehe

    ReplyDelete
  4. jadi silent reader ada juga bestnya bule ikuti perkembangan secara sembunyi ntah2 malu nak tonjolkan agak je hehehe tapi kadang2 tu ada juga rasa kita nak tahu juga siapa gerangan silent tu!! ia tak?

    ReplyDelete
  5. hehe..
    ley ksan ngn ip adress..!

    i'm not d silent reader!
    ^^,

    ReplyDelete
  6. ni sebab dia just dtg baca... tp xde idea nak komen... hehhehe... nizam pun suka silent reader ni... :P

    ReplyDelete
  7. @Rizal
    ha3 iye la tu awak bukannya silent reader la :P

    ReplyDelete
  8. @Ultramen Ricky
    mana tahu betul manalah kita tahukan

    ReplyDelete
  9. @xoxo
    harap2 ringan tangan gak drop jejak hehehe takkan asyik silent reader kan hehehe

    ReplyDelete
  10. @HB_Awang
    tuh la nak tahu gakkan durang tu sapekan he3

    ReplyDelete
  11. @ahsfantasy24
    yup bule gak kesan dari ip address :)

    bagus2 hehehe

    ReplyDelete
  12. hahaha akak pun selalu silent reader :P

    ReplyDelete