Sorry Sorry

Entry takde kena menggena dengan lagu super junior ^Sorry Sorry^

TAPIiiii
ni pasal ngan laman sosial Fb.
Dalam beberapa minggu ni aku dah pun buat new acc...

So sesape yang added! I'm sorry banyak2 can't approved!
Sebab ni my private facebook cuma yang dikenali ja aku approved.... :)
perlu ada jiwa.... Ceh!!!
Uhuk...Uhuk...

Sesape yang nak added... Plz added kat acc saya yang satu lagi

disebelah tepi tu...

22 comments:

  1. okey gak buat asing2 macamnih kan tak bercampur aduk :)

    ReplyDelete
  2. rindu lak lagu sorry2 hehe :)

    Tq dah approved my fb

    ReplyDelete
  3. wah bestnya dah ada fb private baru snonok borak2 :)

    nih nak tanya betul tak pasal hal tuh??

    ReplyDelete
  4. caya la dah create acc baru! hb nak wat fb plak la hehehe bru terhegeh2 nak buat almaklum saya nih buta IT :(

    ReplyDelete
  5. Salam..Selamat hari raya aidiladha Bie..:)

    #kijer..kijerr...kijerrr

    ReplyDelete
  6. love bonamana by super junior!! huhu...

    ReplyDelete
  7. rasa saya nak add juga acc private tu pasal kita sama kenal he3

    ReplyDelete
  8. @Rizal
    pasaltu buat macamnih cos acc yang satu tuh aq main lantak je approved hehehe

    ReplyDelete
  9. @Ultramen Ricky
    sama la i pn juga hehe
    oke ur welcome :)

    ReplyDelete
  10. @xoxo
    hehehe tapi i kekadang je on9 kat fb kalu ada benda penting je on9 :)

    yup...benar sangat2! i pn terkrjut pasal hal tuh :(

    ReplyDelete
  11. @HB_Awang
    hahaha tau takpe kalu dah create add kat private taw :)

    ReplyDelete
  12. @yastro
    waalaikumsalam...

    selamat hari raya aidiladha juga yas :)

    ReplyDelete
  13. @Aisyah AR
    oh iyeker minat tu! i minat semua janji super junior ahaha

    ReplyDelete
  14. salam singgah. hai tuan rumah. miza datang sini. selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  15. Nak selamat wat banyak akaun . untuk fesbuk akaun lain untuk blog akaun lain .

    http://touyakaruma.com/blog/

    ReplyDelete
  16. @Miza Yusof
    hai2....Tq singgah Miza! singgah2 la selalu :)

    salam kenal gak

    ReplyDelete
  17. @yastro
    ahahaha iye la tu Yas.... nih baru nak update he3

    ReplyDelete