Q-Lap

Q-lap tempat yang jarang aku singgah walaupun jarak Q-lap ngan Gadong tak berapa jauh hanya sebelahan ngan roundabout, lebuhraya bawah tanah.
Sebab dekat ngan tempat tinggal... Q-lap tersingkir dalam list. Dulu2 memang Q-lap destinasi pilihan tempat aku shopping.

Sampai kat Q-lap,
singgah kat restaurant yang sering dikunjungi ramai orang yang agak terkenal dikalangan pelancong sebab ada Brunei foods.


















pesan 2 sets walaupun yang makan cuma 4 orang.... maklum pelahap hahaha
1set hidangan nasi dan 1set lagi hidangan ala Brunei Ambuyat...




makan tak ingat dunia.... >>pic blur<<


lepas makan kena gi shopping..
part yang dinanti2kan

21 comments:

  1. sedapnya makanan di pesan 2sets pula tu! memang puas giler

    ReplyDelete
  2. chewah shopping juga pilihan utama ahaha. beg besor tu

    ReplyDelete
  3. bestnya gi makan pastu shopping baru happening kan

    :)

    ReplyDelete
  4. memang penuh meja dah macam2 jenis dipesan.
    naik juling gak tengok

    ReplyDelete
  5. lapar tengok makanan ni..tak ajak pun

    ReplyDelete
  6. fokusnya makan udang goreng hehe so kiut wlaupun pic blur ahaha

    prawn butter takde ker?!

    ReplyDelete
  7. waaa shopping lagi dik ni.shopping dik jangan tak shopping.
    dah perut kenyang kan hehe.

    ReplyDelete
  8. Bie,

    pics blur tu sebab nak cover makan banyak ye...hehehe.

    :-)

    ReplyDelete
  9. Besh ahhh...
    shopin pas tu makannn...!!!
    Rase lapo dah nie.....

    ReplyDelete
  10. @Rizal
    memang puas sangat2 sampai tak larat nak jalan wei ahahaha...dah tahap rakus sangat Kih3

    mesti arr paling utama :)

    ReplyDelete
  11. @Ultramen Ricky
    happening sangat2 lagipun dah kenyang! kalau lapar memang tak best ahahaha

    ReplyDelete
  12. @HB_Awang
    hahaha itu awak je sampai juling.....Bie tak pun :P

    ReplyDelete
  13. @[]Ri_ki[]
    iyela tu! awak kan kat KL macamane nak ajak... tengok aje ek :P

    ReplyDelete
  14. @xoxo
    hushhh prawn butter takde arrr pasaltu pesan udang goreng uhuhu...

    prawn butter ader kat KJ Restaurant

    ReplyDelete
  15. @€ fzh €
    hahaha suka sangat kak.. dah kenyang wei :)

    ReplyDelete
  16. @Cheqna
    hahaha tepat2 sekali :P
    cover2 la kononnya...nanti nampak pelahap pulak kih3

    ReplyDelete
  17. waaa tingin lak nk ke brunei ni =) makn smpai kembong perot ehhehee...

    ReplyDelete
  18. @MiSs TOrA
    jom la Bie bawak makan hahaha... tak jadi hal

    ReplyDelete
  19. @suka_haha
    sedap sangat2 :)

    oke Bie terjah u balik...

    ReplyDelete