Tenet Tenat

Tenet siput... tenet sengel... yang selalu disebut taim internet meragam.
Segala benda terbantut! lebih-lebih lagi buat blogger yang sudah menjadi tabiat mahupun rutin harian melakukan bw.

so,
kelembapan internet mengalahkan segala lembab.
Dahlah macam siput!
pastu error bagai....










reaksi internet bermasalah!

menghadap laptop berjam2...
bohsan tunggu lama2...
laptop pulak menjadi mangsa hentakan ditambah2 ngan muka masam....

dah laptop tak dapat diguna baru menyesal
pastu, buat muka kasian sebab nak minta beli laptop baru.

p/s: rasa2nya ada tak perangai sebegini?!

22 comments:

  1. mesti la ada.cian laptop yang tak bmasalah jdi mangsa keadaan :(

    ReplyDelete
  2. Ada! saya la orangnya..tetibe mengaku ahaha

    ReplyDelete
  3. rasenya macam tuh kot.dah marah ape2 aja benda depan mata itu jadi mangsa utama.
    kekadang orang2 sekeliling dengan org tu pun kena juga.

    ReplyDelete
  4. tenet fifi pn dah mcm siput =( geramnya

    ReplyDelete
  5. @Rizal
    tu arr tak pasal2 laptop jadi mangsakan

    ReplyDelete
  6. @Ultramen Ricky
    ahahah mengaku gak akhirnya..

    ReplyDelete

  7. @wiLLzzoaLLy
    tu arr dah marah semua la kena kan.

    ReplyDelete
  8. dik ngam2 dik wat entry ni tenet akak siput uhuhu

    ReplyDelete
  9. mmg ada dah pernah tengok taw.org tu hentak2.
    sayang je aq nengoknya daripada dia hentak2 lebeh bek kasi kat aq hahaha

    ReplyDelete
  10. hahahaha...

    kalau sentap pasal tenet, off je.. blah...

    malas nak layan... sakit hati!

    :D

    ReplyDelete
  11. @HB_Awang
    dah tengok toh ambik je terus laptop tuh takyah tengok2 je ahahaha

    ReplyDelete
  12. kesian siput, tak pasal2 dapat nama..hehehe

    :-)

    ReplyDelete
  13. kalau marah sebab internet slow tu mungkin ada.. tapi kalau sampai nak hentak2 tu belum jumpa lagi lah..hehe

    ReplyDelete
  14. ahahha daa byk kali tgk org mcm tuh..
    nnti laptop tuh bermasalah pdan muke ahahahahhahahah

    ReplyDelete
  15. @Cheqna
    hahaha bukan lagi cian..dah glamor dah asyik2 nama siput disebut :)

    ReplyDelete
  16. @alienelliz
    lor blm jumpa lagi ker! Bie dah jumpa dah orang tu ahahaha. wat aku nak gelak je bila aku ingat balik hahahaha

    ReplyDelete
  17. @MIRAEOna
    tuh arr..
    takpe2 nanti bule la kita pakat sama2 gelakkan orang tu ahahaha (tetibe wat jahat)

    ReplyDelete
  18. Selalu jadi time kat umah...aduss tensen bagai nk gilers ahhh...

    ReplyDelete
  19. @yastro
    tensen betul kan!hehe

    Kot2 selalu wathal tuh maksudnya suruh Yas jaga anak la tuh hahaha...

    ReplyDelete