Tag Penyebuk



Dah lama tak dapat tag.
Tapi bila dah dapat tag... OMG! buat bijik mata tercabut kuaq!!
Oh! tidakkkkkkk..... panjangnya berjela2
dahtu soklannya pulak mengalahkan biodata student yang harus di isi.



Rasa penin segalanya ada. Tapi sebaliknya memberi cabaran!? iyeker cabaran...
so, terus jawap tag


instruction who tagged: Kak Shizan
stating time: 11.10am

name: Bie
full name: Siti Azreena
sibling (s): 3
eye color: black
shoe size: 3
hair: jeng3
height:??? dah lama tak sukat tinggi nanti ai sukat :P
what are you wearing right now: pakai baju tido la
where do you live: Gadong, Brunei
favourite number: 198
favourite drink: apa2 je janji halal
favourite month: setentunya august...my besday
favourite breakfast: takde.. janji halal kekadang ai tak sarapan pun bcoz mudah sakit perut :(

-Have you ever-

broken a bone: yup.. masa form 6 terlebih aktif bersukan
been in a police car: no
fallen for a guy/girl in a short of times: no
swam in the ocean: hahaha tak pernah bcoz takut ombak. nanti tak pasal kena bawa ombak dahtu mati uhuhu amalan belum banyak
fallen asleep in school: selalu juga terutama kimia klass ahahah lecturer buhsan sangat2
broken someone's heart: hahahah soklan2 mestilah pernah.... my sibling.... my friend... hahaha
cried when someone died: yup... my bro
sat by the phone all night waiting for someone to call: tak...membuang masa lebey bek aku tito hahaha
saved e-mails: selalu tapi kekadangnya tak baca langsung
been cheated on: yah..

-what-

your room look like: my room masih dalam pengubah suaian so paham2 la macamane keadaan bila diubah suai :)
what is right beside you: jam lonceng, ada jam pun tak membantu langsung bangun tito pagi2 ahahaha mama juga membangunkan ai hik3
what is the last thing u ate: pringles

-ever had-

chicken pox; pernah masa kecik
sore throat: pernah gak.. tapi takler sampai tahap mudarat
stitches: tak kot :P

-do you-

believes in love at first sight: semestinya tapi kekadangnya tak juga ahahah
like picnics: yup

-who-

who did u last yell at? takde
who was the person u danced with: my mom
who last made u smile: my lil bro

-final questions-

what are listening to right now: korean song :P
what did you do today: blogwalking wink**
are u the oldest: no
indoors or outdoors: both

-last person who-

you talked to on the phones: my friend
you went to the mall with: my family
who cheered you up: my family and friend

-have you-

been to mexico: no
been to usa: no (negeri lain takde lagi ker)

-random-

have a crush on someone: no
what book are you reading right now: photography book
best feeling in the world: bila dilahirkan, dapat mama bapa yang terbaik memahami :P
future kids name: belum lagi terfikir....... kerja3 is important
do u sleep with a stuffed animal: no
what's under you bed: takde..
favourite sport (s): hiking
favourite place: setentunya korean and london :P
who u really hate: penipu...
do you have a job: yup la....napa nak tolong siapkan ker
what time is now: 12.48am

-15orang ditagged hmmmmm takyah ini khusus untuk aku tetibe kedekut-





selesai gak....... nak Zzzzzzzzz

20 comments:

  1. makoii panjangnye tag!terkehel juga tangan menaip hha3

    ReplyDelete
  2. He3!!! kene tag ehhh...yas pun ade gak...25 perkara lagik...tgh dok buat,tp masih lg x siap2..ha3!!!

    ReplyDelete
  3. ini betul2 soalan penyebuk semua diselongkar ahahaha

    tito dah lewat dah

    ReplyDelete
  4. hahaha kena juga jawap tag.. bagus2 beri semangat balik jawap tag dah lama tak dapat

    ReplyDelete
  5. rajinnya dik tgh2 malam menyelesaikan tugasan tag he3

    ReplyDelete
  6. Cara mudah untuk menaikkan trafik blog anda.Mesti Buka. @ http://backlink10.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. selamat berrajin kan diri..
    hehehehe...

    ReplyDelete
  8. @Rizal
    bukan je terkehel nak patah je lagi hahaha tetibe lebeh sampai patah :)

    ReplyDelete
  9. @yastro
    oh iyeker! arr sama la kita kena tag hahaha maksudnya supaya rajin update la tu :)

    ReplyDelete
  10. @HB_Awang
    tu arr pasal! penyebuk sangat2 hahaha

    ReplyDelete
  11. @Ultramen Ricky
    iye arr tu. dah dapat tag panjang tu hahaha

    ReplyDelete
  12. @€ fzh €
    mesti kak taknak tangguh2 :P

    ReplyDelete
  13. @My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms..
    wahhhh kak gelak2 ek....hahaha
    penat giler nak jawap.

    ReplyDelete
  14. @wadud@duad
    hahaha tuh arr supaya rajin kan..melatih jari ketuk2 keyboard hahaha

    ReplyDelete
  15. byknye soklan!
    penat tak bie azreena??? hik3

    ReplyDelete
  16. lama dah tak layan tag....

    aduh, tak cukup masa nak wat tag...

    assignment lain byk...

    (alasan.)

    ReplyDelete
  17. @IxoR@
    hahaha alasan paling bernas padahal malas wat tag kih3

    ReplyDelete